Επιστροφή στο Forum : Προβλημα σε grundig T55-830 tex
για καποιο λογο μου καηκε ενα κομματι της τροφοδοσιας το IRFBC40 το UC3843 και παραλληλα αλλαξα και τα διοδια που ηταν καμμενα μαζι με τους ηλεκτρολυτικους που τα οδηγουν η τηλεοραση μπηκε σε θεση αναμονης ενο πριν μου εκαιγε την ασφαλεια.αλλα το λαμπακι τωρα αναμονης αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ανοιγη η τηλεοραση και αλλο καμενο δεν βρηκα τη μπορει να φταιει? ευχαριστω εκ τον προτερων για την απαντηση σας σημερα ζεστανα με πισρολακι την πλακετα και αρχησε να ανοιγει η τβ αλλα χωρεις εικονα και κανει ενα τσιτσιρισμα απο την υψηλη
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
19-01-12, 14:15
για καποιο λογο μου καηκε ενα κομματι της τροφοδοσιας το IRFBC40 το UC3843 και παραλληλα αλλαξα και τα διοδια που ηταν καμμενα μαζι με τους ηλεκτρολυτικους που τα οδηγουν η τηλεοραση μπηκε σε θεση αναμονης ενο πριν μου εκαιγε την ασφαλεια.αλλα το λαμπακι τωρα αναμονης αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ανοιγη η τηλεοραση και αλλο καμενο δεν βρηκα τη μπορει να φταιει? ευχαριστω εκ τον προτερων για την απαντηση σας
R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς ποιά είναι
Κοψε και την διοδο (μετα τον μετασχηματιστη τροφοδοτικου) και ελεγξε τα 110volts καθως και τις υπολοιπες μικρες τασεις των υπολοιπων βαθμιδων.
R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς πιά είναι
εχεις δικιο και η δυο καμενες της αλλαζω αυριο και βλεπουμε
Κοψε και την διοδο (μετα τον μετασχηματιστη τροφοδοτικου) και ελεγξε τα 110volts καθως και τις υπολοιπες μικρες τασεις των υπολοιπων βαθμιδων.
θα το κανω και αυτο ευχαριστω
R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς ποιά είναι
νικο αυτο ηταν ευχαριστω