Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα σε grundig T55-830 tex

Λαζαρίδης
19-01-12, 00:01
για καποιο λογο μου καηκε ενα κομματι της τροφοδοσιας το IRFBC40 το UC3843 και παραλληλα αλλαξα και τα διοδια που ηταν καμμενα μαζι με τους ηλεκτρολυτικους που τα οδηγουν η τηλεοραση μπηκε σε θεση αναμονης ενο πριν μου εκαιγε την ασφαλεια.αλλα το λαμπακι τωρα αναμονης αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ανοιγη η τηλεοραση και αλλο καμενο δεν βρηκα τη μπορει να φταιει? ευχαριστω εκ τον προτερων για την απαντηση σας σημερα ζεστανα με πισρολακι την πλακετα και αρχησε να ανοιγει η τβ αλλα χωρεις εικονα και κανει ενα τσιτσιρισμα απο την υψηλη

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
19-01-12, 14:15
για καποιο λογο μου καηκε ενα κομματι της τροφοδοσιας το IRFBC40 το UC3843 και παραλληλα αλλαξα και τα διοδια που ηταν καμμενα μαζι με τους ηλεκτρολυτικους που τα οδηγουν η τηλεοραση μπηκε σε θεση αναμονης ενο πριν μου εκαιγε την ασφαλεια.αλλα το λαμπακι τωρα αναμονης αναβοσβηνει γρηγορα και δεν ανοιγη η τηλεοραση και αλλο καμενο δεν βρηκα τη μπορει να φταιει? ευχαριστω εκ τον προτερων για την απαντηση σας

R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς ποιά είναι

materatsi
19-01-12, 18:23
Κοψε και την διοδο (μετα τον μετασχηματιστη τροφοδοτικου) και ελεγξε τα 110volts καθως και τις υπολοιπες μικρες τασεις των υπολοιπων βαθμιδων.

Λαζαρίδης
19-01-12, 21:54
R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς πιά είναι

εχεις δικιο και η δυο καμενες της αλλαζω αυριο και βλεπουμε

Λαζαρίδης
19-01-12, 21:55
Κοψε και την διοδο (μετα τον μετασχηματιστη τροφοδοτικου) και ελεγξε τα 110volts καθως και τις υπολοιπες μικρες τασεις των υπολοιπων βαθμιδων.

θα το κανω και αυτο ευχαριστω

Λαζαρίδης
20-01-12, 18:42
R666 & R667 μία απ'τις δύο είναι καμένη σήκωσε και τις 2 στον αέρα για να δείς ποιά είναι
νικο αυτο ηταν ευχαριστω