PDA

Επιστροφή στο Forum : GRUNDIG CINARO 72 Flat MF72-5410 7 Top (Δεν κάνει εκκίνηση για Stand-By)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
05-01-12, 22:59
28" Αναλογική επίπεδη, βρήκα χαλασμένες κολλήσεις στην (πλακέτα) φύσα για το καλώδιο πηνίων οθόνης, τις έκανα.
Τρανζίστορ υψηλής = Οκ
Έλεγχος διόδων στα δυο πρώτα τμήματα των τροφοδοτικών= Οκ

Κάνει ένα χαμηλό τσουπ τσουπ τσουπ και δεν μπαίνει Stand-By δεν ανάβει κανένα LED.

Προϊστορία, η τηλεόραση έπαιζε κανονικά , αλλά λόγο των κακών κολλήσεων στην φύσα έπαιρνε ώρα να ανάψει σωστά.
Κάποια στιγμή μετά από χρόνια νέκρωσε.

Όποιος εχει εμπειρία να πει συγκεκριμένα πράγματα πάνω σε αυτό το μοντέλο ας βοηθήσει.

tsalik
06-01-12, 00:04
To σασι είναι το 22.1.2 της BEKO.Aπομόνωσε υψηλή και μέτρα τάσεις.Μια πρώτη σκέψη που κάνω είναι ότι μπορεί να είναι πυκνωτές στο πρωτεύων αν και σπάνια αυτά τα σασί βγάλαν πρόβλημα απο πυκνωτές στο πρωτεύων.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
06-01-12, 02:21
To σασί είναι BEKO ZA1. 190-14, και δεν μου δίνει χέρι για δοκιμές υπό τάση.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
08-01-12, 19:40
Καμιά δεύτερη ιδέα ?
Μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο από επίσημο σέρβις στην Αθήνα?

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
14-01-12, 18:21
Βρέθηκε η βλάβη, δεν θα την δημοσιεύσω, εφόσον η πηγή που με βοήθησε δεν ήταν το ίντερνετ.
Ευχαριστώ όσους έστω προσπάθησαν να βοηθήσουν.

KOKAR
14-01-12, 21:45
Βρέθηκε η βλάβη, δεν θα την δημοσιεύσω, εφόσον η πηγή που με βοήθησε δεν ήταν το ίντερνετ.

Μπράβο , δηλαδή επειδή δεν μπόρεσε να σε βοηθήσει κανείς δεν μοιράζεσαι την λύση που βρήκες
αυτό ειναι ήθος ! Ευγε ΚΥΡΙΑΚΟ 69 αυτή είναι τιμωρία !

αν όλοι στα φόρουμ είχαν την δική σου φιλοσοφία θα ειμασταν πολύ φτωχοί !!

crown
14-01-12, 21:51
απορω με σενα βρε παλικαρι μου απο το ΒΟΛΟ τι ζηταs σ αυτο το forum δεν μπορεσα ακομη να σε καταλαβω!!!!!!!!!!!
θελειs μονο την βοηθεια των αλλων.Τι κριμα,,,,,,,,για αλλη μια φορα προσπαθω να σε καταλαβω,,και νομιζω οτι πολλα παιδια στο forum εχουν την ιδια απορια κριμα.

ikaros1978
14-01-12, 22:16
Κριμα...ειλικρινα κριμα......ξεκιναω την δημιουργια site με τον τιτλο...cryingalltogether.com! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ikaros1978
14-01-12, 22:28
περα απο την πλακα διαφωνω καθετα με αυτην την τακτικη.Δεν συνηθιζω να τοποθετουμε σε τετοιες καταστασεις αλλα αυτο ηταν too much.Πριν λιγες μερες ειχαμε το οτι πρεπει να πουλησουμε το αμαξι μας για να παρουμε πολυμετρο,τωρα εχουμε το 'κακα παιδια,να μαθαιτε δεν σας λεω την βλαβη!!΄΄
Ενταξει Κυριακο θα επιβιωσουμε και εγω και 100αδες φιλοι εδω.Ο κοσμος ο ιδιος θα ειναι

κριμα που δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πολυμετρο που να μετραει ......ΤΟ ΗΘΟΣ.γιατι σιγουρα θα εβλεπες μονο το πρωτο ψηφιο να δειχνει κατι στο display του

KOKAR
14-01-12, 22:36
+1000000 !

haris_216
14-01-12, 22:54
αααχχ μου γύρισαν μνήμες από τα παιδικά χρόνια.
"κι εγώ δεν σου δίνω να κάνεις με το ποδήλατό μου αφού κι εσύ δεν μου έδωσες χθες το πατίνι σου"
να μαστε όλοι καλά. και να μεγαλώσουμε κάποια στιγμή

takisegio
14-01-12, 23:17
moutoulos προτεινω μονιμο banned αναστατωνει ολη τη κοινοτητα και αερογραφει και αυτοεπαινειται!!!!!!!!ΒΟΛΟΣ ΟΛΕ!!!!!!!

KOKAR
14-01-12, 23:20
μου αρέσει η υπογραφή του..... μήπως να την άλλαζες, τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι

Γίνε καλύτερος άνθρωπος
και τεχνίτης,

με όπλα σου την γνώση και τα καλά εργαλεία !!

Μετριότητα = Αποτυχία.

takisegio
14-01-12, 23:23
+1000 κωστα.αραγε τι εχουν να πουν οι Βολιοτες που τον γνωριζουν και επειδη σε κανα μηνα θα παω θα το μαθω......θα επιστρεψω με ντοκουμεντα......

moutoulos
15-01-12, 00:21
Μπράβο βρε Κυριάκο, πραγματικά μένω άφωνος. Άραγε την δική μας βοήθεια
την την ζήτησες?.

Όποιος έχει εμπειρία να πει συγκεκριμένα πράγματα πάνω σε αυτό το μοντέλο ας βοηθήσει.
Πραγματικά αν δεν είχες κάνει εκείνα τα review τα πολύμετρα, θα σε διέγραφα
με την μια. Πραγματικά πολύ νευρίασα ...

spirakos
15-01-12, 00:26
Κυριακο ασε να λενε, ειναι τοσο στενομυαλοι που δε καταλαβαινουν το ζουμι της φακης
ολοι κοιταται το κρεμμυδακι και τη φρεσκια ντοματα, κι ομως για οσους δεν εχουν καταλαβει ακομη η φακη ειναι το ζουμι της
Αν τωρα παρεις 3/4 σαρδελας και 6 πακοτινια και τα ανακατευσεις με μια ασφαλεια 1.5Α βραδειας τοτε και μονο μπορεις να δεις το φως στην ακρη του τουνελ
Και οπως προχωρουσε ο Spiderman στο δρομο γραφει σε ενα τοιχο "ο Superman ειναι πουστης και πρεζακιας". Τη ψηλιαζεται ο Superman τη δουλεια και απαντα στον διπλα τοιχο "O Spiderman ειναι ο Piter Parker"
Ζητω η Α.Ε.Κ.

leosedf
15-01-12, 00:28
Δηλαδή φίλε Κυριάκο ήθελες και απαντήσεις από σχετικά άτομα και μόνο ανοίγοντας το θέμα.
Υποθέτεις ότι εδώ είναι κάποια υπηρεσία που θα σε βοηθάει στις επισκευές σου? EURAS το λένε ψάξε στο google και ΠΛΗΡΩΣΕ το μιας και σου αρέσουν τα εργαλεία.
Και φυσικά μη μας λες τις λύσεις σε βλάβες κλπ.

Papas00zas
15-01-12, 00:31
Ρε σεις, η λύση είναι απλή. Μη του δίνετε σημασία αν νομίζετε ότι δε την αξίζει.
Κι εσύ όμως ρε Κυριάκο πρόσεχε τι γράφεις.

KOKAR
15-01-12, 00:41
μια παράκληση μονο προς τους διαχειριστές να μην κλειδωθεί το θέμα διότι θα με ενδιέφερε να δω τι θα απαντήσει......

υ.γ
φαντάζομαι οτι δεν είμαι ο μόνος

ikaros1978
15-01-12, 00:42
εννοειται!!θα χω ετοιμα ποπκορν ,πατατακια και μπυρες και θα βαλω το λαπτοπ στην 40αρα και θα χαζευω!!!!

spirakos
15-01-12, 00:49
Παρακαλω δωστε μου δικαιωματα διαχειρηστη και θα δειτε δραματικες αλλαγες καθως και νεες κατηγοριες
Επισης θα κανω την εμφανηση καθε ποστ επι πληρωμης. Ο συγγραφεας θα κοστολογει την απαντηση του και μονο οποιος πληρωσει το κοστος αυτο θα εχει δικαιωμα να δει τη χρησιμη αυτη απαντηση. Θα βαλω και μετρητη αναληψεων. Θα χτισω σχολεια και νοσοκομεια, θα μειωσω την ανεργεια και τελος θα καταργησω το φπα. Ψηφιστε με

Papas00zas
15-01-12, 02:14
εννοειται!!θα χω ετοιμα ποπκορν ,πατατακια και μπυρες και θα βαλω το λαπτοπ στην 40αρα και θα χαζευω!!!!

ΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑ:lool:

Papas00zas
15-01-12, 02:17
Παρακαλω δωστε μου δικαιωματα διαχειρηστη και θα δειτε δραματικες αλλαγες καθως και νεες κατηγοριες
Επισης θα κανω την εμφανηση καθε ποστ επι πληρωμης. Ο συγγραφεας θα κοστολογει την απαντηση του και μονο οποιος πληρωσει το κοστος αυτο θα εχει δικαιωμα να δει τη χρησιμη αυτη απαντηση. Θα βαλω και μετρητη αναληψεων. Θα χτισω σχολεια και νοσοκομεια, θα μειωσω την ανεργεια και τελος θα καταργησω το φπα. Ψηφιστε με
Σιγά ρε μεγάλε. Ξέρεις τι λέγαμε στο σχολείο: Αυτά μας τά'παν κι άλλοι....το παρακάτω δε το γράφω, θα με κράξει ο αντμινιστράτορας :biggrin:
Πάντως βλέπω ότι με την πολιτική ασχολείται ο πάσα ένας.

jimmys13
15-01-12, 04:03
Θα μπορούσε να φταίει ακόμη και ο Optocoupler στο τροφοδοτικό. Ο Κυριάκος μπορεί να έδωσε το λόγο του σε αυτόν που του φανέρωσε τη λύση ότι δεν θα την αποκαλύψει. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά, αν θέλει μπορεί να δώσει τη λύση του μυστηρίου, βοηθώντας τουλάχιστον εκείνους που προσπάθησαν (ο καθένα με τις γνώσεις του) να βοηθήσουν τον ίδιο.

Γιατί κανένας δεν είναι παντογνώστης. Όταν κάποιος λέει την άποψή του σε ένα θέμα, περιμένει και τον αντίλογο για να γίνει καλύτερος και να κατανοήσει για ποιο λόγο η αρχική του υπόθεση ήταν εσφαλμένη. Έτσι ανατροφοδοτεί την εμπειρία του και εξελίσσετε η ανθρωπότητα. Και επειδή έχω μάθει να διδάσκομαι από τα σφάλματα των άλλων, αλλά και από την ιστορία, θα αναφέρω το εξής:

Ακριβώς στο σημείο αυτό διακρίνονταν και οι αρχαίοι Έλληνες. Δημιούργησαν έναν πολιτιστικό και τεχνολογικό γίγαντα επειδή μοίραζαν τις γνώσεις τους, δίνοντας μάλιστα τα φώτα σε όλο τον κόσμο. Όταν επί Βυζαντίου σταμάτησε να γίνεται αυτό, διότι η νέα για τότε θρησκεία δεν προωθούσε την διαιώνιση των γνώσεων και της φιλοσοφίας, τότε ήρθε η κατάρρευση, αργά αλλά σταθερά. Σήμερα δεν έχουμε πολιτιστική συνέχεια με τους αρχαίους (και εκεί βρίσκουν πάτημα κάποιοι να λένε διάφορα για εμάς, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν έχουμε ούτε και βιολογική συνέχεια). Όμως για αυτόν ακριβώς τον λόγο κατανοώ απολύτως γιατί όλος ο κόσμος κατέχει τα φώτα, ενώ εμείς μείναμε με μια "σβησμένη δάδα". Ας μην ακολουθήσουμε την πολιτιστική συνέχεια του μεσαιωνισμού, οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται και όχι να καίγονται στην πυρά, γιατί μπορεί ο πολιτισμός μας να έπιασε "πάτο", όμως τίποτα δεν μας εγγυάται ότι δεν μπορούμε να πάμε ακόμα ποιο κάτω. Σκεφτήκατε τι έχει να γίνει μόλις "ξεκολλήσει" / "σπάσει" ή "τρυπήσει" ο πάτος...;;

KOKAR
15-01-12, 09:24
Θα μπορούσε να φταίει ακόμη και ο Optocoupler στο τροφοδοτικό. Ο Κυριάκος μπορεί να έδωσε το λόγο του σε αυτόν που του φανέρωσε τη λύση ότι δεν θα την αποκαλύψει. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά, αν θέλει μπορεί να δώσει τη λύση του μυστηρίου, βοηθώντας τουλάχιστον εκείνους που προσπάθησαν (ο καθένα με τις γνώσεις του) να βοηθήσουν τον ίδιο.

Γιατί κανένας δεν είναι παντογνώστης. Όταν κάποιος λέει την άποψή του σε ένα θέμα, περιμένει και τον αντίλογο για να γίνει καλύτερος και να κατανοήσει για ποιο λόγο η αρχική του υπόθεση ήταν εσφαλμένη. Έτσι ανατροφοδοτεί την εμπειρία του και εξελίσσετε η ανθρωπότητα. Και επειδή έχω μάθει να διδάσκομαι από τα σφάλματα των άλλων, αλλά και από την ιστορία, θα αναφέρω το εξής:

Ακριβώς στο σημείο αυτό διακρίνονταν και οι αρχαίοι Έλληνες. Δημιούργησαν έναν πολιτιστικό και τεχνολογικό γίγαντα επειδή μοίραζαν τις γνώσεις τους, δίνοντας μάλιστα τα φώτα σε όλο τον κόσμο. Όταν επί Βυζαντίου σταμάτησε να γίνεται αυτό, διότι η νέα για τότε θρησκεία δεν προωθούσε την διαιώνιση των γνώσεων και της φιλοσοφίας, τότε ήρθε η κατάρρευση, αργά αλλά σταθερά. Σήμερα δεν έχουμε πολιτιστική συνέχεια με τους αρχαίους (και εκεί βρίσκουν πάτημα κάποιοι να λένε διάφορα για εμάς, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν έχουμε ούτε και βιολογική συνέχεια). Όμως για αυτόν ακριβώς τον λόγο κατανοώ απολύτως γιατί όλος ο κόσμος κατέχει τα φώτα, ενώ εμείς μείναμε με μια "σβησμένη δάδα". Ας μην ακολουθήσουμε την πολιτιστική συνέχεια του μεσαιωνισμού, οι γνώσεις πρέπει να μοιράζονται και όχι να καίγονται στην πυρά, γιατί μπορεί ο πολιτισμός μας να έπιασε "πάτο", όμως τίποτα δεν μας εγγυάται ότι δεν μπορούμε να πάμε ακόμα ποιο κάτω. Σκεφτήκατε τι έχει να γίνει μόλις "ξεκολλήσει" / "σπάσει" ή "τρυπήσει" ο πάτος...;;

θα μπορούσε τότε να μην πει-γράψει τίποτα και να χανόταν το θέμα στα βάθη του φόρουμ
και ΟΧΙ με τον τρόπο που το έγραψε !

jimk
15-01-12, 09:42
(θα μπορούσε τότε να μην πει-γράψει τίποτα και να χανόταν το θέμα στα βάθη του φόρουμ
και ΟΧΙ με τον τρόπο που το έγραψε !)οπως λεμε στα δαση του αμαζονιου... απο τα βαθη τις κινας.... :lool:
οσο για την βλαβη πρεπει να ηταν κανας πυκνωτης στο τροφοδοτικο

ομορφααααντρααααμμμουυυυ

weather1967
15-01-12, 09:52
Κυριάκο εδώ θά μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μέ την τακτική τού βρηκα την λυση και δεν λεω τήν λυση,οπως ανεφερε ο Κώστας (kokar) μπορουσες να μην αναφερεις τιποτα,και να χανοταν το θεμα στήν λήθη τού παρελθόντος.
Το να θέλεις να μειώσεις ο ιδιος τον εαυτο σου με αυτο που εγραψες μου φαινεται παράξενο και σκεφτηκα ,μηπως δεν βρέθηκε ποτέ η λύση ,και γιά λογους εγωισμού η εντυπωσιασμου η γοήτρου η οπως αλλιώς ,αναφερεις οτι την βρηκα την λυση έξωθεν αλλά δεν την αναφέρω.

KOKAR
15-01-12, 09:54
Κυριάκο εδώ θά μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μέ την τακτική τού βρηκα την λυση και δεν λεω τήν λυση,οπως ανεφερε ο Κώστας (kokar) μπορουσες να μην αναφερεις τιποτα,και να χανοταν το θεμα στήν λήθη τού παρελθόντος.
Το να θέλεις να μειώσεις ο ιδιος τον εαυτο σου με αυτο που εγραψες μου φαινεται παράξενο και σκεφτηκα ,μηπως δεν βρέθηκε ποτέ η λύση ,και γιά λογους εγωισμού η εντυπωσιασμου η γοήτρου η οπως αλλιώς ,αναφερεις οτι την βρηκα την λυση έξωθεν αλλά δεν την αναφέρω.

Δημήτρη νομίζεις οτι κατι τέτοιο θα του έδινε άφεση "αμαρτιών" ?

η "καφρίλα" καφρίλα θα είναι με οτι και να την καλύψει κανείς !

tomhel
15-01-12, 10:01
Δεν περίμενα να δω κατι τέτοιο απο μέλος αυτού του φόρουμ..
Τοσος κομπλεξισμος ..???
Γιατι...???

Κριμα ..

crown
15-01-12, 10:25
μη βιαζεστε........εργαζετε για την απαντηση.....???περιμενουν ολοι με αγωνια τον καλο ανθρωπο-τεχνιτη.κοντευει.και εγω δεν θελω διαγραφη του θεματοs μεχρι να ακουσω τι θα γραψει ο ευλογημενοs.

weather1967
15-01-12, 10:37
Δημήτρη νομίζεις οτι κατι τέτοιο θα του έδινε άφεση "αμαρτιών" ?

Καμμιά Κώστα,αλλά δυστυχώς ο εγωισμός πολλές φορές είναι υπεράνω τής λογικής.

ΘΥΜΙΟΣ
15-01-12, 12:08
Για την ιστορια.....Εργαζομαι απο το 1983 στις επισκευες ηλεκτρονικων ειδων ,απο το 1993 εχω δικο μου εργαστηριο ΔΕΝ ειμουνα ποτε επισημο ουτε ανεπισημο service εταιριας ,ετρωγα και τρωω εκατονταδες εργατοωρες στη διαγνωση βλαβων .
Δουλεψα για καποια χρονια ως αναπληρωτης σε σχολεια. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εκρυψα απο ΚΑΝΕΝΑ οτι γνωριζα ,ουτε ακομα και απο αυτους που στο παρελθον μου ειχαν αρνηθει τη βοηθεια.
Απαραδεκτος και σκοταδιστης οποιος το κανει.

takisegio
15-01-12, 13:22
συμφωνω Θυμιο μου εχει συμβει και εμενα πολλες φορες να δωσω τα φωτα μου και μετα η αγνοηση..........

Papas00zas
15-01-12, 14:37

Αποστόλη, έτσι και πάμε παρακάτω του πάτου, θα γίνει το σώσε, και το λέω πολύ ευγενικά. Δυστυχώς σήμερα έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και επιπλέον, αν δε το έχεις προσέξει, έχουμε αφήσει τον πάσα ένα ξένο να μας κάνει ό,τι θέλει αυτός. Αυτό βέβαια ξεκίνησε μετά τη μεταπολίτευση το'74 και έχει φτάσει ως τις μέρες μας.

Τρελός Επιστήμονας
15-01-12, 14:43
Η απόκρυψη της γνώσης δεν ταιριάζει εδώ. Μήπως όμως παρατράβηξε αυτή η συζήτηση;

crown
15-01-12, 14:57
νομιζω οτι πρεπει εδω να στο σταματησουμε μιαs και ο συγραφεαs του post αγνοει ολα τα σχολια μαs προφανωs καταλαβε τι εχει γινει

Papas00zas
15-01-12, 15:23
Εμένα να δεις. Έχω φάει χέσιμο και χέσιμο από συμμαθητές.
Απάντηση στο # 33

soulhealer
15-01-12, 15:34
...

Δηλαδή πόσο χρονών??? 5??? 7??? Δεν καταλαβαίνω.. Φοβάσαι μην σου πάρουμε την τέχνη?? Βρε λες να ανακάλυψε κανά τροχό ο άνθρωπος??? Άραγε αν κάποιος ήξερε να σε βοηθήσει, θα συνέχιζες τν συζήτηση σε πμ??? για να μην το μάθουμε οι υπόλοιποι???
και το ότι το βρήκες μόνος σου και όχι από το ιντερνετ τι μας το είπες?? για να σου δώσουμε τα εύσημα?? Μπράβο σου λοιπόν.
μπράβο σου που γονατίζεις τις αξίες και το σκεπτικό του σιτε, μπράβο σου που στην ηλικία σου έχεις ακόμα αυτό το σκεπτικό.. Φαντάζομαι όμως πως αν κάποιος ήξερε να σε βοηθήσει να βρεις την λύση, θα ήθελες να στην δημοσιοποιήσει (μιας και γι αυτό άνοιξες νέο θέμα).. Τέλος πάντων σε καμία περίπτωση δεν νομίζω κάποιος να συμμερίζεται αυτήν σου την στάση και λεγόμενα..

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
15-01-12, 16:11
Χαίρομαι που οι γνωστοί άγνωστοι του φόρουμ έδωσαν τέτοια έκταση στο θέμα...
Μου άρεσε πολύ και η ταμπέλα κομπλεξισμος !!!

Δημόσια ανακοίνωση :

Όποτε ζήτησα βοήθεια για τηλεόραση έφαγα σκατά απο τους συμφορουμητες, βρήκαν την ευκαιρία να με προσβάλουν και να με συκοφαντήσουν,
ακόμα ακόμα να με εξευτελίσουν , χτυπώντας το θέμα πολύμετρα.. για το οποίο με ζηλεύουν.

Και τελικά, ποτέ δεν πήρα πραγματική βοήθεια απο κανέναν εδώ μέσα, έστω για ένα ρημάδι θέμα.

Τελικά .. γιατί συνεχίζω να γράφω μέσα στο φόρουμ ? εφόσον δεν με εξυπηρετεί ή ωφελεί σε τίποτα ?

Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ , και απλά κρατάω επαφη με 18 άτομα που έχουν κάποιο ενδιαφέρων σε σχέση με τους χιλιάδες ως εγγεγραμμένα μέλη.

leosedf
15-01-12, 16:14
OK να πούμε το διαχειριστή να σε διαγράψει και να μιλάς με τους φίλους σου στο msn κλπ.
Ξεκινώ εγώ να διαγράφω όλα τα θέματα σου από τώρα.

ggr
15-01-12, 16:17
Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
15-01-12, 16:18
Κανε ότι γουστάρεις, τα μηνύματα ξανά γράφονται, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνετε.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
15-01-12, 16:21
Δε νομιζω Κυριακο στην συγκεκριμενη περιπτωση να μπορουσε καποιος να σε βοηθησει και να μην το εκανε, ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον. Απλα ετυχε να μην γνωριζει την συγκεκριμενη βλαβη καποιος.

Εχω φάει σκατά φίλε μου, και δεν είναι θέμα γνώσεων, την άλλη φορά ο άλλος ήθελε να με "βοηθήσει " προσβάλλοντας με ότι δεν ξέρω από τηλεόραση, τέτοια βοήθεια να την χέσω.

Nemmesis
15-01-12, 16:24
περιμενατε κατι διαφορετικο ρε παιδια απο τον κυριακο? εγω ετοιμαζα αρκετα λινκ για να σας θυμισω τι μαστορας μεγαλος ειναι αλλα βλεποντας τον ογκο που εχει παρει το θεμα θελω απλα να σας δειξω αυτο
http://www.eevblog.com/forum/index.php?topic=1148.0 και αυτο http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=51648 βλεπετε πουθενα να αναφερει τπτ στην παρουσιαση του για το απο που εμαθε για το DC reference??? κανεις σας δεν θυματε που αυτος ο μεγαλος μαστορας ηθελε να φτιαξει AC ταση αναφορας με ενας μετασχηματιστη??? απλα ειπαμε... επιδειξιας του internet... nothing more...

υγ. καλως τον..

moutoulos
15-01-12, 16:31
Και τελικά, ποτέ δεν πήρα πραγματική βοήθεια απο κανέναν εδώ μέσα, έστω για ένα ρημάδι θέμα.
Τελικά .. γιατί συνεχίζω να γράφω μέσα στο φόρουμ ? εφόσον δεν με εξυπηρετεί ή ωφελεί σε τίποτα ?

Σου υπενθυμίζω οτι εδώ (http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=59299&highlight=cosmote) είχες πρόβλημα με ένα GSM Modem ZTE MF636 σου. Σωστά?.
Το συγκεκριμένο το είχα σε αχρηστία ..., και προσφέρθηκα να σου το στείλω, και μάλιστα
με δική μου χρέωση (συστημένο > 3ε), χωρίς να σου πω/ζητήσω τίποτα, ουτε καν σαν
προϊόν. Σωστά?.

Δηλαδή οχι μόνο εξυπηρετήθηκες, αλλά δεν πλήρωσες και τίποτα. Βέβαια αυτό τώρα δεν
το λεω για να σου ζητήσω χρήματα, οχι βέβαια, ήθελα και το έκανα, και απλά με 3ε δεν
σώζομαι. Αναγνωρίζω οτι με ευχαρίστησες δημόσια (δεν ήταν ανάγκη, αλλά σε ευχαριστώ
θερμά) και σε ευχαριστώ γιαυτό, αλλά προσπάθησε τώρα να απαντήσεις στην παραπάνω
ερώτησή σου ..., και πέσμου και εμένα γιατί γράφεις μέσα στο Forum, μήπως και μάθω
και εγώ που είμαι σχεδόν 10 χρόνια.

Δεν στα λεω με κακία, οχι βέβαια, εξάλου ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει,
χωρίς βέβαια να ενοχλεί τον άλλον. Απλά απορώ ...

KOKAR
15-01-12, 18:18
Χαίρομαι που οι γνωστοί άγνωστοι του φόρουμ έδωσαν τέτοια έκταση στο θέμα...
Μου άρεσε πολύ και η ταμπέλα κομπλεξισμος !!!

Δημόσια ανακοίνωση :

Όποτε ζήτησα βοήθεια για τηλεόραση έφαγα σκατά απο τους συμφορουμητες, βρήκαν την ευκαιρία να με προσβάλουν και να με συκοφαντήσουν,
ακόμα ακόμα να με εξευτελίσουν , χτυπώντας το θέμα πολύμετρα.. για το οποίο με ζηλεύουν.

Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ , και απλά κρατάω επαφη με 18 άτομα που έχουν κάποιο ενδιαφέρων σε σχέση με τους χιλιάδες ως εγγεγραμμένα μέλη.

όταν ο "άνθρωπος" ειναι και κομπλεξικός και στα 42 του δίνει αυτη την απάντηση νομίζω ότι ολοι πλέον καταλαβαίνουμε
τον χαρακτήρα του......Αι σιχτίρ άχρηστε !

ikaros1978
15-01-12, 18:21
Σταθη? Σταθη?.....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!!!

soulhealer
15-01-12, 19:41
Εχω φάει σκατά φίλε μου, και δεν είναι θέμα γνώσεων, την άλλη φορά ο άλλος ήθελε να με "βοηθήσει " προσβάλλοντας με ότι δεν ξέρω από τηλεόραση, τέτοια βοήθεια να την χέσω.

Όλοι λίγο πολύ έχουμε φάει τα σκατά μας.. το θέμα είναι όταν είσαι σε θέση να κρατάς και εσύ σκατό στο χέρι σου, θα το πετάξεις πάνω σε κάποιον για να πάρεις το αίμα σου πίσω ή θα σκεφτείς τι έχεις περάσει και θα αφήσεις το σκατό κάτω γιατί αντιλαμβάνεσαι την θέση που βρίσκεται ο άλλος όταν κάποιος του πετάει σκατό??
Ο αϊνσταϊν έλεγε "ευχαριστώ όσους μου έδιναν το ΟΧΙ σαν απάντηση, γιατί έτσι είχα την ευκαρία να το κάνω ολομόναχος"..
Φυσικά και είμαι πολύ μικρότερος από εσένα για να σου κάνω "μάθημα" ήθους, αλλά όταν βλέπω τέτοιες παιδιάστικες ενέργειες 100 χρονών άνθρωπος δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο..
Όσο για αυτούς που σου έριξαν σκατό εδώ μέσα μίλα με παραδείγματα, μην κρατάς γενικά κακία σε όλους, και δεν νομίζω ο συγκεκριμένος τύπος να ξέρει τα πάντα από τηλεόραση.. γιατί αν ήξερε θα κοιτούσε να βοηθήσει και τους άλλους, μιας και δεν έχει άλλο επίπεδο γνώσης να ανέβει.. Εκτός βέβαια και αν έτυχες σε ομοϊδεάτη με εσένα, όπου κρατούσε τις πληροφορίες για πάρτυ του.. ποιος ξέρει?? μπορεί και αυτός να είχε φάει σκατά!

Papas00zas
15-01-12, 19:55
OK να πούμε το διαχειριστή να σε διαγράψει και να μιλάς με τους φίλους σου στο msn κλπ.
Ξεκινώ εγώ να διαγράφω όλα τα θέματα σου από τώρα.

Άσ' τον ρε. Πώς θα βλέπουμε τα πολύμτερα να τα ζαχαρώνουμε; :wiink:

spirakos
15-01-12, 21:23
Κουλα μ'ακους?

http://www.youtube.com/watch?v=JCk3LjQOfXM

takisegio
16-01-12, 00:23
αρκετη αξια δωσαμε σε ενα κουτοπονηρο "οργανακια".ας ψηφισουμε για τη διαγραφη του ή οχι.

street
16-01-12, 02:28
να πω κ εγώ κάτι ... παρά ταύτα παρακολουθώ τα μηνύματα του κυριακου έχω δει και αυτά που γράφει στα ξένα φόρα που παρεμπίπτοντος δεν τον δίνει κανείς σημασία , χωρίς να έχω τίποτα με τν κυριακο , σκεφτείτε λίγο οτι κάποιος που ΔΕΝ είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ κάνει review σε fluke πολυμετρα που βγήκαν απο ηλεκτρονικούς για ηλεκτρονικούς, δεν ξέρει να χρησιμοποιεί καν παλμογράφο και ζητάει απο εδώ μέσα να του χαρίσει κάποιος ενα παλμογράφο παλιό για να μάθει!! παρόλα αυτά κάνει review σε 2 άντε 3 πολυμετρα που πήρε καινούρια και απλός ενθουσιαστικέ , μην μιλήσουμε για την αρχαιολογία που πήρε για τον πάγκο και τον καταενθουσιάστηκε , υπάρχουν φορουμιτες ηλεκτρονικοί εδω που έχουν πολλά περισσότερα εργαλεία τς συγκεκριμένης μάρκας ολοκαίνουρια που είναι επαγγελματίες και ομς review δεν κάνουν , γιατί ειδικά για το πολυμετρο δεν νομίζω να χρειαζετε με τόσο εκτεταμένη μορφή , προσωπικά εμένα τα review του κυριακου με κρατάν αδιάφορο μιας και υπάρχουν στο νετ και στον εξω κόσμο καλύτερα review απο ηλεκτρονικούς , απλός ο κυριακος νομίζει οτι τώρα τα ανακάλυψε , είναι βλέπεις και η ηλικία , και εμείς εδω μέσα τσιμπάμε στα troll , ίσως και ο κυριακος γίνετε άθελα του troll , και εγω εχω γράψει κάτι εδω μέσα που στην ουσία ήθελα να πω κάτι άλλο ... ναι άνθρωπός είμαι δεν κατέβηκα απ το διάστημα αλλά το troll με έπιασε απ το λαιμό χωρίς το ελάχιστο περιθώριό , δεν θα κάτσω ομς να εξηγούμε σε ενα troll ακόμα και αν άθελα μου το μήνυμά δεν ήταν εκείνο που ήθελα να πω και να γίνετε το θέμα αρένα, τα troll τα συνεχίζουν σε άλλα θέματα προσδοκώντας την απάντηση σου με οτι αυτό συνεπάγεται , δεν θα μπω στον κόπο να πω σε ενα troll ξέρεις έκανα λάθος , με την απλή ατη ηδονή που θα πάρει θα συνεχίσει να trollαρει ασύστολα σε άλλα θέματα , καλό θα ήταν να διαβάζουμε το φόρουμ λίγο πιο προσεκτικά και λίγο πιο ψυχολογικά να το πω ? στς απαντήσεις του καθενός και τέτοια φαινόμενα δεν θα συμβαίνουν , το αποτέλεσμα του troll ? το σεντόνι μου παραπάνω θεωρητικά και εγώ trollarw τώρα , καληνύχτα :001_rolleyes:

johnnkast
16-01-12, 11:46
αρκετη αξια δωσαμε σε ενα κουτοπονηρο "οργανακια".ας ψηφισουμε για τη διαγραφη του ή οχι.

...ΟΧΙ ρε παιδια!!!!.......Να μη φτασουμε σ'εκεινο το σημειο..(....Και θα 'θελα να διαμαρτυρηθω και για την "προσωρινη παυση" του johnn micros...)
....Τετοια γραφικα ατομα δεν πρεπει να λειπουν απο το Φορουμ.......ειναι η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ.......
....Γενικα μελαγχολω αν μπαινω εδω μεσα και δεν διαβαζω τον "Κυριακουλη" μου με τα καινουρια του οργανακια να μας τα δειχνει....με τοση "χαρα" που του δινει η αναμονη του ταχυδρομειου...να μας αναφερει την καθε λεπτομερεια της πορειας του shipping ....να μας γραφει για το πως τον ανηγαγαν "GUEST" τα "μεγαθηρια" Fluke...Agilent...κλπ(...εκεινο ειδικα ρε πμαγασα με το κινητο τηλεφωνο...που το ανακαλυψες βρε!!!!!!).......με τα "ειδικα" bnc κοννεκτορακια που "παραλληλιζει" τα πεντακαθαρα πολυμετρακια του ......την ΠΑΝ-ΤΕΛΕΙΑ κατασκευη του με τις αντιστασεις ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ !!!!!!!!.
....Ασε Βεβαια και μ'εκεινο το LIFTING που εκανες στο AX-1 σου....επρεπε να το στειλλεις στην HONDA βρε!!!!!

Απορω πως εμεις οι πληβειοι τολμουμε και σου μιλαμε......μαλλον θα πρεπει να ζηταμε την αδεια σου πρωτα τρισμεγιστε Κυριακο!!!!

Θυμαμαι τα χρονια μου στο Δημοτικο που ειχα εναν τετοιο συμμαθητη:....με τις σενιες του κασσετινες..τα καλοξυμενα μολυβια του ....τα πεντακαθαρα τετραδια του(...αφου ηταν "κουμπουρας" και δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ εκει μεσα!!).....ΑΧ!!!....με ποση ευλαβεια τα αρραδιαζε καθε πρωϊ....αφου να φανταστειτε οτι σε καθε θρανιο που πηγαινε του εκανε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ!!!.......
.....Θυμαμαι και ενα περιστατικο:
...Ενας αλλος συμμαθητης μου ειχε κασιδα στα μαλλια ...μιλαμε για πολλη κασιδα ομως!!!!!....και οταν ο "καθαριαρης" βγηκε στο διαλειμμα εξω ..ο κασσιδιαρης ετριβε με υψιστη ηδονη τα μαλλια του πανω στο θρανιο και στα προσεγμενα-πεντακαθαρα βιβλια και τετραδια του "καθαρου"......ο οποιος μολις το ειδε,δε σας κανω πλακα ...ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΕ!!!!!

Τι Ωραια !!!......Ξαναγιναμε και παλι... ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!...ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ!!!!....... .ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!(..και τον micrουλη μου τον συνονοματο!!!!)

Υ.Γ.....κι εμεις τα "Γαϊδουρια".....ειμαστε απαραδεκτοι........Τι μας ζητησε μωρε;;;;;......μια συμβουλη....μια τοση δα συμβουλιτσα...και αμεσως!!!!...Επρεπε να ξεσκιστουμε και να κοψουμε το λαιμο μας για να του βρουμε λυση..(...στις διαταγες σας ΑΦΕΝΤΗ!!!!!)........Αλλα καλα μας εκανε!!!!!!.....μας "τιμωρησε"....κακα παιδακια!!!!....Αλλη φορα δεν θα μας αφησει να παιξουμε με τα κουβαδακια του...ουτε θα μας τα δειξει!!!!!

Κυριακο!!!!....μη μας εγκαταλειπεις!!!!...μετα απο 'σενα το ΧΑΟΣ!!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
16-01-12, 12:43
Για να δείτε πόσο εύκολα γίνονται τα θέματα πουτάνα, πρέπει να έχετε λίγη παρατηρητικότητα και μόνο αυτό.

Ο Κυριάκος γράφει πικραμένος ότι δεν πήρε βοήθεια.. ( Σε καταλαβαίνουμε Κυριάκο δεν είσαι ο πρώτος)

Ο ΚΟΚΑΡ (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) ξεκινάει να κάνει αρνητικό κλίμα, γράφοντας σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει μόνο και μόνο γιατί βρήκε το Κυριάκο μέσα. ( τον οποίο τον ζηλεύει για άλλα θέματα )

Αρχίζει το πανήγυρη με τον δεύτερο που μπαίνει στο χωρώ και λέει τα δικά του, επηρεασμένος από τον πρώτο, και ενισχύοντας το τίποτα φορτώνοντας απλά με περισσότερη αρνητική ενέργεια την ατμόσφαιρα.

Μπαίνει Γρηγόρης και χωρίς να φιλοσοφήσει τι παίζει, βάζει και την δική του πινελιά.

Μπαίνουν και κάποια καλικαντζαράκια και γράφουν και τα δικά τους τα κουλά, πάλι για τον Κυριάκο , ο οποίος ο άνθρωπος δεν έγγραψε τίποτα άλλο από το παράπονο του.

Μπαίνει και διαχειριστής Β , και λέει θα του σβήσω τα θέματα ( δηλαδή μας εκβιάζει και από πάνω) .. Ο Κυριάκος συνεχίζει απλά να παραπονιέται,
και τελικά μπαίνουν και άλλα καλικαντζαράκια, και διακωμωδούν περισσότερο το Κυριάκο, αλλα κανένας δεν σκέφτεται για ποιο λόγο πραγματικά το κάνουν, απλά το κάνουν.

Ο Κυριάκος από την άλλη, που είχε το τεχνικό πρόβλημα, πάει στον καλύτερο τηλεωρασάκια της πόλης του,
τον κοιτάει στα μάτια και του λέει: φίλε εχω πρόβλημα και θέλω βοήθεια γιατί εχω να κάνω μεροκάματο κάτι βδομάδες..
Ο άλλος απο φιλότιμο του λέει πως να κινηθεί , και βρίσκεται η διέξοδος στο πρόβλημα.

Και τώρα έχουμε μια χούφτα ανώνυμους να τα χώνουν στο Κυριάκο διότι έγραψε ότι δεν ξερνάει το μυστικό.

Λυπάμαι, αλλά εάν αυτό λέγεται θετικό κλίμα μέσα σε φόρουμ, είναι προτεινόμενο να το φάει ο γάιδαρος.
Σίγουρα κάποιοι και όχι όλοι, εάν έχετε τέτοιες προβληματικές ιδέες για το θέμα συνεργασίας μεταξύ τεχνικών στην ανταλλαγή λύσεων, θα μείνετε στην μοναξιά σας για πολλά πολλά χρόνια.

Το μόνο που εύχομαι είναι να σας φωτίσει ο Θεός ( Μόνο αυτός), για να αλλάξετε συμπεριφορά μπας και αρχίσετε να κερδίζετε κάτι στην ζωή σας.
Αυτά τα ολίγα...

Υστερόγραφο..
moutoulos ... μην μπερδεύεις την προσωπική φιλία η σχέση, με το τι γίνεται στο φόρουμ.
Εαν συνεχίσεις να το κάνεις, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και τίποτα παραπάνω.

crown
16-01-12, 12:55
Κυριακο κλεισε το θεμα εδω γιατι ξερειs οτι δεν εχειs δικιο φτανει ολο το FORUM προσπαθει να σου πει τι εκανεs μα εσυ δεν ακουs κανεναν
επιtελουs εν θελω αλλο να διαβαζω δικα σου σχολια εδω μεσα και ειμαι να φανταστειs απο το 2005 εχω δει και εχωδει πολλα αλλα σαν εσενα κανειs αγορι μου ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

leosedf
16-01-12, 13:17
Συγνώμη αλλά εσύ ο ίδιος είπες κάνε ότι γουστάρεις και ότι δεν σε ενδιαφέρει.

spirakos
16-01-12, 14:45
Τρεμω συγκορμος

http://www.youtube.com/watch?v=BET3fFxZMF4
1ο ΘΕΜΑ: Δωστε σε καθε χαρακτηρα ενα ονομα απο τα παιδια του φορουμ

Papas00zas
16-01-12, 15:22
Υπάρχει χρήστης Στάθης;

Papas00zas
16-01-12, 15:23
Κουλα μ'ακους?

http://www.youtube.com/watch?v=JCk3LjQOfXM
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Σούργελο....

weather1967
16-01-12, 16:12
Ο ΚΟΚΑΡ (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) ξεκινάει να κάνει αρνητικό κλίμα, γράφοντας σε ένα θέμα που δεν τον ενδιαφέρει μόνο και μόνο γιατί βρήκε το Κυριάκο μέσα. ( τον οποίο τον ζηλεύει για άλλα θέματα )

Toν αδικεις Κυριακο τον Κώστα τον Κοκαρ.Ο Κώστας εχει δωσει απλοχερα οχι μονο την βοηθεια του στο forum σε θεματα γνωσεων,αλλα και αρκετα ηλεκτρονικα εξαρτηματα δωρεαν.Προσωπικα χωρις να τον γνωριζω πριν 2 χρονια περιπου,τον ρωτησα επειδη εχει πολλες γνωσεις σε hardware για ενα mini pc σχετικα με αποδοσεις κ.τ.λ ,και μου λεει οτι εχει μητρικη - επέξεργαστη -σκληρο δισκο - μνημη απο mini pc και αν θελω να μου το χαριση κιολας,επειδη ηταν μικρο για τις εφαρμογες που το χρειαζομουν αρνηθηκα ευγενικα,αλλα και μονο χωρις να με γνωριζει να μου κανει τετοια πρσφορα δωρεαν με συγκίνησε,και αυτο με εκανε να τον σεβαστώ ακομα περισσοτερο και καταλαβα οτι ειναι πολυ φιλοτιμος και πραγματικος ανθρωπος με το Α κεφαλαιο,σπανιζουν στις μερες τετοιοι ανθρωποι,και απο λεγομενα αλλων φιλων εχει δωσει απλοχερα δωρεαν αρκετα ηλεκτρονικα εξαρτηματα.
Ο Κώστας και ο καθε Κώστας γιατι και ευτυχως δεν ειναι ο μονος με αυτον τον υπέροχο χαρακτηρα,(αλλοιμονο αν δεν υπηρχαν τετοιο ανθρωποι και ειμαστε ολοι παρτάκηδες πάει η ανθρωποτητα) απλα δεν μπορουν να βλεπουν φαινομενα μικροψυχίας-ατομισμού-σκοταδισμού ,γιατι εχουν εντελως διαφορετικες αρχές.

Υπαρχουν και αλλοι που διαφωνουν μαζι σου αλλα δεν γραφουν,γιατι ξερουν οτι και την ζαχαρενια τους θα χαλασουν,και θα πανε στον βροντο αν γραψουν κατι γιατι ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου 40 plus δεν αλλαζει,και κακοι θα γινουν,και προτιμουν την αδιαφορία και την σιωπη,οπως π.χ ο γραφών (μεχρι πρότινος),αλλά έγραψα μόνο και μόνο οχι για να τα διαβασεις εσυ,γιατι ξερω οτι δεν προκειται να αλλαξεις,αλλα γιατι διαβαζουν και νέα μελη που διαμορφώνουν τώρα τόν χαρακτήρα τους ,και πρεπει να ξερουν ότι αυτή η συμπεριφορά τού σκοταδισμού - ατομισμού-μικροψυχίας-δέν πρέπει να οικοιοποιηθή,καί πρέπει να γίνει παράδειγμα πρός αποφυγήν.

Δέν είμαι υπέρ τον διαγραφών,γιατι αυτο φέρνει άλλα ευτράπελα συνήθως, (διπλοεγραφές και παρατράγουδα το μίσος φέρνει μίσος και εκδίκηση,ειδικα αν καποιου του στοιχηση πολυ η διαγραφή) ,είναι στήν ανθρώπινη φύση η απόριψη και στοιχίζει πολύ,απλά αδιαφορία μέχρι καποιο σημείο,η ότι έγινε τώρα άν είναι κάτι χοντρό,μπάς και μια στο εκατομύριο καταλάβει το σφάλμα και δεν το επαναλάβει.

KOKAR
16-01-12, 16:14
Για να δείτε πόσο εύκολα γίνονται τα θέματα πουτάνα, πρέπει να έχετε λίγη παρατηρητικότητα και μόνο αυτό.

Ο Κυριάκος γράφει πικραμένος ότι δεν πήρε βοήθεια.. ( Σε καταλαβαίνουμε Κυριάκο δεν είσαι ο πρώτος)

μα καλά , είσαι τόσο "γκαου" που αυτό κατάλαβες ?

Αρχίζει το πανήγυρη με τον δεύτερο που μπαίνει στο χωρώ και λέει τα δικά του, επηρεασμένος από τον πρώτο, και ενισχύοντας το τίποτα φορτώνοντας απλά με περισσότερη αρνητική ενέργεια την ατμόσφαιρα.

Μπαίνει Γρηγόρης και χωρίς να φιλοσοφήσει τι παίζει, βάζει και την δική του πινελιά.

Μπαίνουν και κάποια καλικαντζαράκια και γράφουν και τα δικά τους τα κουλά, πάλι για τον Κυριάκο , ο οποίος ο άνθρωπος δεν έγγραψε τίποτα άλλο από το παράπονο του.

Μπαίνει και διαχειριστής Β , και λέει θα του σβήσω τα θέματα ( δηλαδή μας εκβιάζει και από πάνω) .. Ο Κυριάκος συνεχίζει απλά να παραπονιέται,
και τελικά μπαίνουν και άλλα καλικαντζαράκια, και διακωμωδούν περισσότερο το Κυριάκο, αλλα κανένας δεν σκέφτεται για ποιο λόγο πραγματικά το κάνουν, απλά το κάνουν.

Ο Κυριάκος από την άλλη, που είχε το τεχνικό πρόβλημα, πάει στον καλύτερο τηλεωρασάκια της πόλης του,
τον κοιτάει στα μάτια και του λέει: φίλε εχω πρόβλημα και θέλω βοήθεια γιατί εχω να κάνω μεροκάματο κάτι βδομάδες..
Ο άλλος απο φιλότιμο του λέει πως να κινηθεί , και βρίσκεται η διέξοδος στο πρόβλημα.

Και τώρα έχουμε μια χούφτα ανώνυμους να τα χώνουν στο Κυριάκο διότι έγραψε ότι δεν ξερνάει το μυστικό.

Λυπάμαι, αλλά εάν αυτό λέγεται θετικό κλίμα μέσα σε φόρουμ, είναι προτεινόμενο να το φάει ο γάιδαρος.
Σίγουρα κάποιοι και όχι όλοι, εάν έχετε τέτοιες προβληματικές ιδέες για το θέμα συνεργασίας μεταξύ τεχνικών στην ανταλλαγή λύσεων, θα μείνετε στην μοναξιά σας για πολλά πολλά χρόνια.

Το μόνο που εύχομαι είναι να σας φωτίσει ο Θεός ( Μόνο αυτός), για να αλλάξετε συμπεριφορά μπας και αρχίσετε να κερδίζετε κάτι στην ζωή σας.
Αυτά τα ολίγα...

Υστερόγραφο..
moutoulos ... μην μπερδεύεις την προσωπική φιλία η σχέση, με το τι γίνεται στο φόρουμ.
Εαν συνεχίσεις να το κάνεις, σημαίνει ότι όλη σου η ζωή είναι ένα φόρουμ στο ίντερνετ, και τίποτα παραπάνω.

καλά, όταν μιλάς σε τρίτο πρόσωπο σαν τον άλλο μέγιστο τον Κουλούρη με στέλνεις αδιάβαστο !!!!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
16-01-12, 17:03
Εφόσον σας αρέσουν τα βιντεάκια, δείτε και αυτό που έχει και το όνομα μου.
Σε όσους δεν με πάνε θα τους προβληματίσει, για αυτό να μην το δουν.

http://www.youtube.com/watch?v=oOZ94ewqY0M

spirakos
16-01-12, 17:14
Εντυπωσιακο, Πρωτογνωρη εμπειρια!! Μπραβο

leosedf
16-01-12, 17:21
Ναι και το σημαντικότερο είναι ότι ο Κυριάκος ΑΠΑΙΤΕΙ να βάζουν το όνομα του λες και είναι κάτι που το έχει κάνει σαν μοναδικός στον κόσμο.
Κυριάκο εσύ δεν είσαι βιομηχανικός ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός/αστροναύτης/υποβρύχιος αλπινιστής και περηφανεύεσαι?
Τώρα πώς έπεσες στις τηλεοράσεις για μεροκάματο?

picdev
16-01-12, 17:23
ρε κυριάκο είμαι πολύ μικρότερος σε ηλικία αλλά αν δεν πήρες βοήθεια όπως λές μήπως φταίει
έστω και λίγο η υπεροψία σου ? γιατί μέσα στο φορουμ βλέπω ανθρώπους που έχουν 100 φορές τις γνώσεις τις δικιές σου
και δεν έχουν τόση υπεροψία, μάλιστα βοηθάνε χωρίς δεύτερη κουβέντα , έχω μάθει τόσα πράγματα απο αυτό το φορουμ
που δεν έχω μάθει στο τει , και αυτό επειδή κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν συμπεριφέρονται σαν δάσκαλοι και όχι σαν υπερόπτες.Συγγνώμη που στο λέω , δεν θέλω να σε προσβάλω αλλά εκτός απο το πως δουλεύουν τα πολύμετρα,
δεν έχω δει ποτέ κάποιο τεκμηριομένο-επιστιμονικά ποστ σου σε κάποιο τεχνικό θέμα.
Αντίθετα σε έχω δει σε θέμα πχ Η/Υ που δεν ξέρεις ,να δίνεις λάθος συμβουλές και να επιμένεις μάλιστα... όχι κυριάκο δεν τα ξέρεις όλα και δεν μπορείς να έχεις γνώμη σε όλα

Thanos10
16-01-12, 17:31
Αυτα που γραφεις για τον Κωστα (ΚΟΚΑR) (μια προβληματική φυσιογνωμία του φόρουμ ) μπορουμε να καταλαβουμε τι ανθρωπος εισαι δεν εχω δει να γραψεις κατι καλο ενα μπραβο για καποιο απο τα παιδια που ανεβασαν καποια κατασκευη,παρα μονο για τα πολυμετρα αυτα που ενδιαφερουν μονο εσενα.

KOKAR
16-01-12, 18:15
μα θανο μου, μέχρι εκει μπορεί και μάλιστα διαλέγει και πολυμετρα με αυτόματη επιλογή κλίμακας γιατι τα απλα τα είχε κάνει πουτ@ν@ !!!
οσο για τον παλμογραφο αστο ειναι μια πονεμένη ιστορία, πριν λιγο καιρό ζήταγε να του χαρίσουν ενα για να μάθει !

Ρε αι σιχτίρ απο μια προβληματική φυσιογνωμία Κυριακο "μου"

weather1967
16-01-12, 18:20
Εφόσον σας αρέσουν τα βιντεάκια, δείτε και αυτό που έχει και το όνομα μου.
Σε όσους δεν με πάνε θα τους προβληματίσει, για αυτό να μην το δουν.

http://www.youtube.com/watch?v=oOZ94ewqY0M

Ασε βρε Κυριακο με τα παιδιαρίσματα 40 plus πήγαμε ,και εμενα 2 ιστοσελιδες μου ειναι μεσα στους πρωτους στο μεγαλυτερο Αμερικανικο site ερασιτεχνων μετεωρολογων με πατεντα κατασκευης μετεωρολογικων κλωβων (χωρις να εχει καμμια σχεση το επαγγελμα που κανω ουτε με τα μέτεο ,ούτε με τά ηλεκτρονικά) και με αναγκαζεις να κανω πραγματα που δεν μου αρεσουν καθολου γιατι με εχεις βγαλει απο τα ρουχα μου ,και τι εγινε ?

http://www.wxqa.com/shields.html

αυτο θα με κανει να με σεβαστουν περισσοτερο τα ατομα της ερασιτεχνικης μετεωρολογικης κοινοτητας αν απο χαρακτηρα ειμαι ο χειροτερος ,ο σεβασμος δεν αποκτάται ,αλλα κερδίζετε.

Εσυ κανεις το παν για να εχεις αναγνωριση στο εξωτερικο, και που να ήξεραν οι ανθρωποι του εξωτερικού,πόσο πολύ σε εκτιμούν οι συντοπίτες σου.

Προσωπικα θελω να βοηθω οσο περισσοτερο κοσμο συντοπιτες μου και οχι μονο στα μετεωρολογικα για να φανει η δυναμη μας στο εξωτερικο σε εγκαταστασεις μετεωρολογικων σταθμων,και σε τεχνογνωσία ,οτι η Ελλαδα ειναι εδώ και στέκεται στα ποδια της,και δινει ακομα τα φώτα της.Και με μεγαλη προθυμια εβαλα και την πατεντα αυτη που κοπιασα και καποιο μεγαλο διαστημα (Ανεβα ταρατσα κανε αλλλαγες περιμενε το μεσημερι με ηλιο τι θα δειξη,κατεβα παλι κατω ,περιμενε την αλλη μερα το μεσημερι σε ολους τους ανεμους,σε ολες τις σκαλες του ηλιου,σε ολες τις εποχές του χρόνου κ.τ.λ) για σωστες μετρησεις θερμοκρασιας υγρασιας free στην σελιδα μου να την παρει οποιοσδηποτε και δημοσιευτηκε και στο πρωτο Ερασιτεχνικο site μετεωρολογων στης Αμερικης .Και την εχουν φτιαξει απο ολο τον κοσμο ,και μονο τα ευχαριστω που ελαβα απο πολλα e-mail απο ολο τον κοσμο,αυτο και μονο έφτανε. Φανταζομαι αν ησουν στην θεση μου ,αστο καλυτερα ουτε θα το ελεγες σε κανεναν,για να εχεις τις πιο αξιοπιστες μετρησεις μονο εσυ,οι γνωσεις που ειχαν οι Αρχαιοι Ελληνες της μοιραζοντουσαν σε ολο τον κοσμο απλοχερα οπως προειπωθηκε πολυ σωστά παραπάνω,μιάς που εχεις αναφερει παλαιότερα οτι έχεις και πιστεύω φιλοπατρίας,άλλα βλέπω ότι πράτεις όμως.

picdev
16-01-12, 18:23
μα θανο μου, μέχρι εκει μπορεί και μάλιστα διαλέγει και πολυμετρα με αυτόματη επιλογή κλίμακας γιατι τα απλα τα είχε κάνει πουτ@ν@ !!!
οσο για τον παλμογραφο αστο ειναι μια πονεμένη ιστορία, πριν λιγο καιρό ζήταγε να του χαρίσουν ενα για να μάθει !

Ρε αι σιχτίρ απο μια προβληματική φυσιογνωμία Κυριακο "μου"

Και με το τελευταίας τεχνολογίας Agilent U1272A ( έξι μηνών μοντέλο )
που έχει την δυνατότητα συχνόμετρου + Duty cycle + Vpp + ms μήκους σήματος,
θα εχω την δυνατότητα να σου ζωγραφίσω το σήμα σε ένα απλό χαρτί.

Και για τους φανατικούς Παλμογραφόφιλους εχω να πω,
ότι είναι χαρά μου να σας γκρεμίζω τουβλάκι τουβλάκι τον ενθουσιασμό σας. LOL

του διέφυγε μάλλον ότι μπορεί να ζωγραφίσει στο χαρτί μόνο περιοδικά σήματα, για τα μη περιοδηκά
θα περιμένουμε πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να βγει το σουπερ πολύμετρο

crown
16-01-12, 18:24
ντροπη σου βρε ανθρωπε του θεου να μιλαs τοσο απαξιωτικα για παιδια σαν τον ΚΟΚΑΡ (δεν τον ξερω τον ανθρωπο)αλλα βλεπω τη συμμετοχη του εδω μεσα............και εχει χαρισει πολλα πραγματα(δωρεαν)σε αντιθεση με σενα που εισαι ολο στην ΤΡΑΚΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ Αι στο καλο ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΕΓΩ ΠΙΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΗ

p.gabr
16-01-12, 18:27
Κυριοι διαχειριστες κλειδωστε επιτελους αυτο το θεμα.
Δεν βγαινει κατι απο αυτην την αντιπαλοτητα

ikaros1978
16-01-12, 20:31
ντροπη σου βρε ανθρωπε του θεου να μιλαs τοσο απαξιωτικα για παιδια σαν τον ΚΟΚΑΡ (δεν τον ξερω τον ανθρωπο
δεν ξερεις τον ΚΟΚΑΡ?
καλυτερα...δεν αξιζει να τον γνωρισεις.Χαλια μαυρα ανθρωπος,εγωιστης,δεν μιλαει σε κανεναν,ολο ειρωνευεται,αν του ζητας βοηθεια δεν σου απανταει,το παιζει οτι κατι ξερει και γενικα μακρια απο ανθρωπους σαν τον ΚΟΚΑΡ!

δεν ντρεπομαστε λεω εγω???
Και σιγουρα την ιδια αποψη θα εχεις και για THANOS,SPIRAKOS,KENTAR,FILMAN,P.GABR,CLOCKMAN,TOMH ELL,LEOSEDF,GR_KYROS,REP,MOUTOULOS και δεκαδες αλλα παιδια που ξεχναω τωρα ....που ετσι και κατσουν σε ενα τραπεζι ολοι μαζι με την κλεινουν την ΝΑSA!!! Αν και αυτοι ειναι προβληματικοι και σε ζηλευουν,τοτε ναι...θελω να κανω παρεα με προβληματικους και ζηλιαρηδες

Phatt
16-01-12, 20:48
Αν και ο ΚΟΚΑΡ δεν χρειαζεται συνηγορους, αισθανομαι την αναγκη να πω κι εγω την γνωμη μου για αυτην την αδικια.Τον γνωρισα απο εδω μεσα, και ηταν απο τους πρωτους ανθρωπους μου με βοηθησε στα ηλεκτρονικα, χωρις να εχουμε ειδωθει αλλου με προσκαλεσε στο σπιτι του για καφε μου ελυσε πολλες αποριες, αν και τον εχω κουρασει γιατι το επιπεδο μου ειναι βρεφικο μπροστα στο δικο του.Επισης, μου εχει δωσει και υλικα, δωρεαν.Ειναι κριμα να λεγονται τετοια λογια για τον Κωστα, εχει αποδειξει αρκετες φορες ποιος ειναι, και αν ειπαν 3-4 ανθρωποι πεντε κουβεντες υπερ του, ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που εχουν βοηθηθει.

Για την περιπτωση του Κυριακου δεν θα ηθελα να σχολιασω κατι.