PDA

Επιστροφή στο Forum : SHARP προβλημα

Β.Πετρος
05-12-11, 10:56
Γεια σας,
ειμαι νεος εδω και ειδα οτι υπαρχει αλληλοβοηθεια μεταξυ τεχνικων και ελπιζω να παρω και να δωσω χρησιμες πληροφοριες στο μετρο του δυνατου
Βρισκομαι στην Λαρνακα - Κυπρο και εχω εργαστηριο επιδιορθωσης ηλεκτρονικων κυριως τηλεοραση
ξεκινω λοιπον με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω σε δωδεκα τηλεορασεις sharp model lc32sh7e ολες με το εξης ιδιο προβλημα.
Μια - δυο φορες την ημερα σβηνουν στιγμιαια και επανερχονται αμεσως (σε κλασμα δευτερολεπτου). Εχω αλλαξει το τροφοδοτικο, εχω κανει αναβαθμηση το firmware αλλα τιποτα. Προσεξα μετα οτι το προβλημα υπαρχει μονο οταν τις εχω σε ψηφιακη ληψη(σε 3 εδωσα αναλογικο σημα και δεν σβηνουν) . Εχω απελπιστει μ'αυτες και σκεφτομαι τι μπορω να κανω αλλο αφου δεν εχω ουτε main board ουτε tuner για να δοκιμασω
Οποιαδηποτε σκεψη σας περνα απ'το μυαλο γι'αυτη την βλαβη μπορει να ειναι χρησιμη για μενα
ευχαριστω εκ των προτερων
Πετρος

alex504
05-12-11, 16:31
Αυτό τώρα τελευταία με το ψηφιακό σήμα το οποίο ας το πούμε μπερδεύει τους ενσωματωμένους ψηφιακούς δέκτες σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του επεξεργαστή της τv έχει προκύψει και σε άλλες μάρκες τηλεόρασης όπως lg Samsung sony
Δεν ξέρω διότι δεν δουλεύω πολύ την συγκεκριμένη εταιρεία τους έχεις μιλήσει δηλαδή αυτούς που έχουν το service εδώ στην Αθήνα μήπως το έχει η Astra service

alex504
05-12-11, 16:37
Θα το ψάξω και θα σου πω ποιος αντιπροσωπεύει την εταιρία για Ελλάδα

Β.Πετρος
05-12-11, 19:11
ευχαριστω για την ανταποκριση, εχω ερθει σε επαφη με τεχνικο της Αstra δεν τους εχει τυχει τετοια βλαβη,ουτε οι Γερμανοι της sharp εχουν κατι να δωσουν, αλλα καμια φορα ενας εμπειρος τεχνικος μπορει να ριξη μια ιδεα που θα με "ξυπνηση"
Πιστευω οτι το προβλημα εχει να κανει με το ψηφιακο σημα. Δεν γινεται ξαφνικα δωδεκα τηλεορασεις να κανουν το ιδιο προβλημα την ιδια χρονικη περιοδο αλλα τι λες στον πελατη και τι θα καταλαβη!

alex504
05-12-11, 20:27
Φίλε δεν έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα σίγουρα και άλλοι τεχνικοί και σε πολλά μοντέλα Sony tv πάντως αφού δεν έστρωσε με την αναβάθμιση
Τι άλλο να κάνεις
Πάντως στη digea ενημερώνονται για αυτά τα συγκεκριμένα error και βελτιώνουν τα λογισμικά βάση των τηλεοράσεων
Αλλά ο πελάτης τι να του πεις και πόσο να περιμένει