Επιστροφή στο Forum : SAMSUNG LE40F86BD Παραξενο προβλημα.
Χαλασε η TV μου εβγαζε οριζοντιες γραμες με τρεμοπεγμα απο αριστερα προς δεξια την ανοιξα και ειδα πυκνωτη στην τροφοδοσια ξεζουμισμενο τον αλλαξα απο τοτε εκανε παλι γραμες και μετα απο λιγο σταματησε τις γραμες και αρχισε να δειχνει τις κινησεις της εικονας με delay απο την μεση της οθονης ως και το αριστερο ακρο της, και κατεβασα το σερβις μανουαλι μετρησα τασεις αντί για 13v ειχε 12v και γενικα οι τασεις ειναι λιγο μικροτερες απο του μανουαλ υποψιαζομαι προβλημα κεντρικης μοναδας εχει κανεις συναντησει τετοια βλαβη:
Φχαριστω.
Οι συγκεκριμένες βγάζουν panel δες και την (t-con) η οποία δεν υπάρχει η εταιρία την δίνει μαζί με το πάνελ
Δες μέσω ιντερνέτ με pay cart
Κοίταξε την (t-con) εγώ το κόβω για panel
Κοίταξε την (t-con) εγώ το κόβω για panel
Alex504 ξερεις ποσο παει το πανελ:
η t-con δεν βραζει οι ταινιιες ειναι καθαρες αλλα τι να κοιταξω:
Να ρισκαρω αγορα λες t-con:
Φχαριστω man.
Μην πάρεις (t-con) είναι σίγουρα το panel στύλε μου photo την t-con γράψε μου και τον κωδικό της πλακέτας και θα σου πω μήπως έχω κάποια να δοκιμάσεις
Μην πάρεις (t-con) είναι σίγουρα το panel στύλε μου photo την t-con γράψε μου και τον κωδικό της πλακέτας και θα σου πω μήπως έχω κάποια να δοκιμάσεις
Alex ευχαριστω φιλε εισαι πολυ ενταξει είναι αυτο το t-con 40/46/52HHC6LV3.3 αλλά θα σου πω τι εκαμα μπας και καταλαβεις τιποτα παραπανω.
Αφησα μονο την t-con απανω η οθονη ειναι καθαρη χωρις γραμες
εβαλα καλωδιοφισες απο το video board BN41-00944A η οθονη ειναι καθαρη χωρις γραμες
οταν βαζω καλωδιοφισα του main unit BN41-00904A τα βλεπω ολα κακουλια γραμες μετα απο λιγο οχι γραμες αλλα καθυστερηση και κοκκινιλες ξανα μετα γραμες.
Καταλαβαινεις κατι:
Φχαριστω φιλε.