Επιστροφή στο Forum : SONY KDL23W4000 ΚΟΛΑΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
GeorgeSindos
17-11-11, 17:31
Φίλοι καλησπέρα σας και παλι. Εχω μια TV sony KDL32W4000 με το εξής πρόβλημα. Σε ασχετα χρονικά διαστήματα με την προσπαθεια αλλαγής καναλιου απο το τηλεκοντρολ η απο την tv κολαει το ήδη υπαρχουν καναλι και αλλαζει μετα απο δευτερόλεπτα η πολλες φορές δεν αλλαζει. Η βλαβη αυτη δεν ηταν συχνη αλλα όσο περναει ο καιρος γινεται συχνοτερη. Αν κλεισω την tv και την κανω επανεκκινηση δεν παρουσιαζει το προβημα.
τι μπορω να κάνω σε αυτη την περιπτωση?
Σας ευχαριστω
GeorgeVita
17-11-11, 17:47
Μάλλον πρόκειται για το: http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=59301
Υπάρχει ένα νέο firmware (version 4.13, προγραμματισμός tuner και CPU) που το "φορτώνουν" δωρεάν τα SONY service centers. Ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι έχεις καλή-μέτρια-κακή εξυπηρέτηση, δηλαδή από "θα περάσουμε την τάδε ημέρα και ώρα από το σπίτι σας για την διόρθωση" έως "φέρτε την αύριο από το service να την πάρετε μεθαύριο". Στα συγκεκριμένα μοντέλα το update δεν γίνεται από τον χρήστη.
G
Υ.Γ. με επεξεργασία της 1ης καταχώρησής σου μπορείς να διορθώσεις τον τίτλο σε KDL-32W4000
εγω εχω περιπου το ιδιο προβλημα με μια σαμσουνγκ 42''. Ενω το τηλεκοντρολ βλεπω οτι στελνει σημα , καποιες φορες δεν ακουει η τιβι. περιπου 20'' αργοτερα, αντιλαμβανεται πλεον το τι της λεω. (δεν τα αλλαζει με καθυστερηση, ουτε θυμαται τι εχω πατησει) ειναι σαν ο δεκτης να μην δεχεται για πχ 20''
GeorgeSindos
17-11-11, 19:56
Σας ευχαριστω παιδια και σιγνωμη για το λαθος