Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : sony kf-42sx200 οπισθιας προβολης!

UNICARS
11-11-11, 08:35
Παιδια σας χαιρετω...με τη παραπανω sony εχω το εξης προβλημα....ανοιγει,αναβει η λαμπα για δυο sec,σβηνει και μετα blinking code με τρια blink του led...ισως βεβαια να μην εχει να κανει το led...απο τη πειρα σας τι μπορει να φταιει...καθε βοηθεια καλοδεχουμενη...

materatsi
11-11-11, 09:19
Φιλε Νικο αν δεν εισαι τεχνικος,καλυτερα να απευθυνθεις σε ηλεκτρονικο εργαστηριο για να γινει ο ελεγχος.Αυτη η συσκευη ειναι πολυπλοκη (εχει ιδιαιτερα κυκλωματα) ακομα και οι sony αντιπροσωπειες σε πολλα κομματια εχουν εντολη να τα στειλουν στο εξωτερικο για επιδιορθωση.Αν εισαι τεχνικος,ελεγξε τις αναφερομενες τασεις του τροφοδοτικου καταρχην.

UNICARS
11-11-11, 09:49
Επισκευαζω 10 ετη τωρα αλλα δεν εχω ξανα ασχοληθει με οπισθιας κακα τα ψεματα! Με crt και λοιπες!!Το ιδιο μου ειπε φιλος τεχνικος της sony!
Παραξενες συσκευες,πολυπλοκες και πολλα τμηματα μονο η sony στο εξωτερικο!Απαπαπα!Για να δουμε τι αλλο θα δουμε!Ευχαριστω Γιωργο!

spiroscfu
11-11-11, 13:33
Μη λέτε τέτοια χωρίς καν προσπάθεια επισκευής,
το σχέδιο το έχεις?

edit:
αν δεν το έχεις κατέβασέ το από εδώ sony_chassis_le-3a (http://elektrotanya.com/sony_chassis_le-3a_kf-42sx200.pdf/download.html),
στα 3 flash error αναφέρει lamp cover error, μου έχει τύχει όμως και καμένο ballast με το ίδιο error code.

UNICARS
11-11-11, 13:50
Φιλε Σπυρο εννοεις το ballast που τροφοδοτει τη λαμπα ε.....Ευχαριστω για το σχεδιο...
καμια ιδεα πως να του κανω κανα check...ευχαριστω και παλι...

spiroscfu
11-11-11, 14:12
Αν σου βγάζει 3 error ξεκίνα με τον διακόπτη από το lamp cover, επανατοποθέτηση "όλων" των βυσμάτων-καλωδιοταινίων (για τυχόν κακή επαφή) και μετά βλέπουμε.