Επιστροφή στο Forum : tv lcd sony 26
Ανοίγει σαν τηλεόραση έχω ήχο οι λάμπες είναι σε λειτουργία άρα το inverter δουλεύει δεν έχω όμως εικόνα ξαφνικα μετα απο 1 η 2 ωρεσ οταν το κανει κτυπαω την t con και η εικονα ερχετε έχω κοιτάξει την t-con οπτικά δεν βλέπω κάτι σκασμένο να την ζεστανω με θερμο αερα σε δυο τρια smd ολοκληρωμενα που εχει
φιλε σπυρο τη λες εσυ
Αν την κτυπάς και έρχεται τότε κάπου έχει κάποια ψυχρή t-con ή main,
ξεκίνα περνώντας με αέρα την t-con και βλέπουμε.
Σπύρο τη ζέστανα πόσο θα κράτηση τώρα θα δουλέψει για κάποιους μήνες και μετά θα το ξανακάνει
Εσύ τι θα έλεγες στον πελάτη
Αν ήταν ψυχρή και δεν υπάρχουν bga πάνω στην t-con τότε με λίγο flux και αέρα θα είναι εντάξει για πολύ καιρό,
αν όμως ο controller είναι σε bga case τότε για να γίνει σίγουρη δουλεία θέλει rebaling.
Αν πάλι όμως οι ψυχρές δεν ήταν στον controller αλλά κάπου αλλού (φίσες lvds/buffer_board ή σε κάποιο ενεργό ή παθητικό εξάρτημα) και νομίζεις πως την πέτυχες κάνεις και μια δοκιμή όταν κρυώσει (μετά από καμιά ωρίτσα) και την δίνεις άφοβα.
Σπύρο μέχρι στιγμής δείχνει ένταξη τώρα θα την τεστάρω περισσότερο και θα την δώσω
jim philips
13-11-11, 20:50
Καλησπερα μηπως φοραει οθονη V260B1-L11?αν ναι τοτε μαλλον πας για panel,το παρουσιαζουν αυτο,τα λεμε