PDA

Επιστροφή στο Forum : tv lcd sony 26

alex504
09-11-11, 11:42
Ανοίγει σαν τηλεόραση έχω ήχο οι λάμπες είναι σε λειτουργία άρα το inverter δουλεύει δεν έχω όμως εικόνα ξαφνικα μετα απο 1 η 2 ωρεσ οταν το κανει κτυπαω την t con και η εικονα ερχετε έχω κοιτάξει την t-con οπτικά δεν βλέπω κάτι σκασμένο να την ζεστανω με θερμο αερα σε δυο τρια smd ολοκληρωμενα που εχει
φιλε σπυρο τη λες εσυ

spiroscfu
09-11-11, 16:12
Αν την κτυπάς και έρχεται τότε κάπου έχει κάποια ψυχρή t-con ή main,
ξεκίνα περνώντας με αέρα την t-con και βλέπουμε.

alex504
09-11-11, 18:46
Σπύρο τη ζέστανα πόσο θα κράτηση τώρα θα δουλέψει για κάποιους μήνες και μετά θα το ξανακάνει
Εσύ τι θα έλεγες στον πελάτη

spiroscfu
09-11-11, 19:11
Αν ήταν ψυχρή και δεν υπάρχουν bga πάνω στην t-con τότε με λίγο flux και αέρα θα είναι εντάξει για πολύ καιρό,
αν όμως ο controller είναι σε bga case τότε για να γίνει σίγουρη δουλεία θέλει rebaling.

Αν πάλι όμως οι ψυχρές δεν ήταν στον controller αλλά κάπου αλλού (φίσες lvds/buffer_board ή σε κάποιο ενεργό ή παθητικό εξάρτημα) και νομίζεις πως την πέτυχες κάνεις και μια δοκιμή όταν κρυώσει (μετά από καμιά ωρίτσα) και την δίνεις άφοβα.

alex504
09-11-11, 22:48
Σπύρο μέχρι στιγμής δείχνει ένταξη τώρα θα την τεστάρω περισσότερο και θα την δώσω

jim philips
13-11-11, 20:50
Καλησπερα μηπως φοραει οθονη V260B1-L11?αν ναι τοτε μαλλον πας για panel,το παρουσιαζουν αυτο,τα λεμε