PDA

Επιστροφή στο Forum : Sony SDM-HS95P/R

prg_man
20-10-11, 19:14
Καλησπέρα.Είμαι πολύ καινουργιος και αρχάριος στον τομέα των ηλεκτρονικών.Η οθόνη αυτή σταμάτησε να λειτουργει και ως απειρος σε αυτά τα θέματα την έστειλα στην Sony για service.Πρόβλημα στο τροφοδοτικό μου είπαν και οτι η επισκευη είναι ασυμφορη.(220+ ευρώ).Επειδή όμως θα την ήθελα για μπακ απ και μιας την εχω χρυσοπληρώσει είπα να την παλέψω μόνος μου.Αφου λοιπόν την ανοιξα το μόνο που τσέκαρα στο τροφοδοτικο απο τα λίγα που ξέρω,ειναι οι πυκνωτές οι οποιοι οπτικα δείχνουν εντάξει.Θα μπορούσε κάποιος φίλος να το τσεκάρει απο την φωτό?Αν όχι θα εκτιμούσα πάρα πολύ συμβουλές ή έστω να μου δώσει κάποιο λινκ με τροφοδοτικά ίδιου τύπου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.247052470624707

takisegio
20-10-11, 23:00
ειναι νεκρη εντελως;;πεςμας το προβλημα της

prg_man
21-10-11, 02:09
Ναι είναι νεκρή τελείως δεν αναβει καν το λαμπακι.Και πριν σβήσει τελείως έκανε αναβοσβησίματα στιγμιαία και το φωτάκι της λειτουργίας αναβόσβηνε.Συμπτωματα τροφοδοσίας δηλαδή...

prg_man
21-10-11, 16:22
Κανείς?Θα δοκιμάσω βέβαια να αλλάξω όλους τους πυκνωτές αλλά δεν βλέπω τίποτα στους μικρούς.Λίγο ο μεγάλος ο καφε μου φαίνεται "ύποπτος"!Τι λέτε παιδιά?

tsalik
21-10-11, 16:30
Πρέπει να μας πεις αν ο μεγάλος πυκνωτής έχει 300V.Μέτρα με προσοχή μιας και λες ότι είσαι αρχάριος.Το να αλλάζεις πυκνωτές δεν είναι λύση.

prg_man
21-10-11, 17:53
450V είναι.Ονομαστικά τουλαχιστον διότι μετρήσεις δεν έχω κάνει ακόμα λόγω φόρτου εργασίας.Δες και την φωτό 1.