PDA

Επιστροφή στο Forum : EIZO Flexscan 19" καμμένα pixel

memoslar
05-10-11, 09:04
Γεια σας,
Έχω μία EIZO monitor 19" η οποία καθαρίστηκε με AZAX (μεγάλο λάθος).Προφανώς πρέπει να πέρασε υγρασία μέσα στο panel και εμφάνισε στις γωνίες κηλίδες λευκές προφανώς καμένα pixel.Να την ανοίξω θα γίνει τιίποτα? Έστω οτι την καθαρίζω, θα επανέλθουν τα pixel? ​
2424224243

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
05-10-11, 09:54
Γεια σας,
Έχω μία EIZO monitor 19" η οποία καθαρίστηκε με AZAX (μεγάλο λάθος).Προφανώς πρέπει να πέρασε υγρασία μέσα στο panel και εμφάνισε στις γωνίες κηλίδες λευκές προφανώς καμένα pixel.Να την ανοίξω θα γίνει τιίποτα? Έστω οτι την καθαρίζω, θα επανέλθουν τα pixel? ​

έχεις βραχυκύκλωμα ή στην board ή στα flex του panel

kpap
05-10-11, 09:57
Όλες τις οθόνες με azax τις καθαρίζω εδώ και μια εικοσαετία και δεν έχω πάθει ποτέ ζημιά. Μάλλον αυτή έκανε μπάνιο σε azax για να το πάθει αυτό ε;

Μήπως αν την ανοίξεις στεγνώσει και τη γλυτώσεις;

memoslar
05-10-11, 10:51
ΓΥΝΑΙΚΕΣ παιδί μου.Μπανιο θα την εκανε... την ανοιγω και βλέπουμε

Thansavv
05-10-11, 13:11
Εμένα μου φαίνεται σαν να έχει ραγίσει (σπάσει) :001_unsure: το display από έντονη πίεση...

memoslar
05-10-11, 13:55
24249
Εμένα μου φαίνεται σαν να έχει ραγίσει (σπάσει) :001_unsure: το display από έντονη πίεση...

Οχι απο νερό ειναι το ανοιξα πέρασε μέσα στο πανελ.. (στο τζάμι το πρώτο)Πως εγινε αυτό ρε γμτ ??? Και αυτό ειναι fix δεν ανοίγει. Δεν γίνεται τιποτα...

Thansavv
05-10-11, 14:40
Αν το ζεστάνεις ελαφρά με πιστολάκι μαλλιών μπας και εξατμιστεί το νερό? (ή θα γίνει χειρότερα?)...

takisegio
06-10-11, 09:32
παει το panel δεν παιρνει τπτ .μεγαλο ρισκο να το ανοιξεις χωρις να σπασει.καλυτερα αφησε το ετσι διαφορετικα δοκιμασε να βαλεις μια λαμπα θφοριμου πανω στα σημεια να τα ζεστανει μπας και στεγνωσει.εχει πετυχει 3 φορες