Επιστροφή στο Forum : T-CON Για Samsung
giannhsitia
02-10-11, 09:53
Γεια σας παιδια! ψαχνω μια t-con V320B1-L01-C για μια τηλεορασει που εχω, το προβλημα ειναι οτι γενικα κοκκινιζουν τα αντικειμενα στο βαθος, οχι εντονα αλλα μου αλιωνει την εικονα λιγακι! ψαχνω τωρα να βρω, αλλα οπου βρηκα καλη τιμη οπως στην Αγγλια ειναι out of stock, στο ebay ειναι ολες used Και δεν εχω εμπιστοσυνη γιατι μπορει να εχουν οτιδηποτε προβλημα! ξερει κανεις κανενα μαγαζι να βρω μια αλλα καινουρια? η εχει ακουσει κανεις κανενα τροπο να επισκευαστη αυτη? σκεφτωμαι αναθερμανση, εχω σταθμο αλλα ειναι και ρισκο
Πριν ένα μήνα χρειάστηκα μια τέτοια t-con και την πήρα από εδώ http://aliexpress.com καινούργια μέσα σε δέκα μέρες.
giannhsitia
04-10-11, 08:11
Πριν ένα μήνα χρειάστηκα μια τέτοια t-con και την πήρα από εδώ http://aliexpress.com καινούργια μέσα σε δέκα μέρες.
Δεν το ξερω καλα το aliexpress, απο ποιο πολιτη το πηρες?
giannhsitia
04-10-11, 16:14
Αγοραρα τελικα απο το ebay, used ελπιζω τωρα να ειναι οκ! ελπιζω να κανει γιατι ειναι απο αλλη μαρκα τηλεοραση, απο hitachi, αλλα ειναι το ιδιο Part num. V320B1-L01-C ! εχω αυτη την ανησυχια
γιατι γιατι η sony CRT ειχαν μια ιδιαιτεροτητα με τα τρανζιστορ ηθελαν μονο αυτο που πουλουσε η sony, εβαζα καποιο ιδιο αλλης εταιρειας και δεν δουλευε η το εκαιγε!!!
giannhsitia
14-10-11, 08:28
παιδια ηρθε η T-con αλλα δεν ηταν απο εκει το προβλημα, μαλλον ειναι πανελ! Η βασικα εχει τυχη σε καποιον τετοιο προβλημα! θα κανω μια παρουσιαση του προβληματος, οταν υπαρχει καποια σκουρα επιφανεια, για παραδειγμα βλεπουμε ενα προσωπο στο σημειο που ξεκινανε τα μαλλια ακριβως απο κατω λογικα θα πρεπει να κανει ενα σκιασμα, η τηλεοραση ομως αντι μαυρο δειχνει ενα σκουροκοκκινο, δεν το κανει εντονα ομως! πιο εντονα ειναι οταν βλεπουμε κατι μικρο στο βαθος! εχω δει τηλεορασεις με τετοιο προβλημα αλλα ποιο εντονο και ηταν η t-con, τωρα σε αυτη δεν ξερω, και το προβλημα ειναι ιδιαιτερα στο Mega Που ειναι ενα καναλι που δείχνει πολλες σκουροχρωμες εικονες! γενικα υπαρχει θεμα με μαυρο που στα σημεια που τελιωνει γινετε σκουροκοκκινο
Εντωμεταξει πουλιεται η T-con V320B1-L01- 50 euro αν ενδιαφερεται καποιο, ειναι μεταχειρισμενη
παιδια ηρθε η T-con αλλα δεν ηταν απο εκει το προβλημα, μαλλον ειναι πανελ! Η βασικα εχει τυχη σε καποιον τετοιο προβλημα! θα κανω μια παρουσιαση του προβληματος, οταν υπαρχει καποια σκουρα επιφανεια, για παραδειγμα βλεπουμε ενα προσωπο στο σημειο που ξεκινανε τα μαλλια ακριβως απο κατω λογικα θα πρεπει να κανει ενα σκιασμα, η τηλεοραση ομως αντι μαυρο δειχνει ενα σκουροκοκκινο, δεν το κανει εντονα ομως! πιο εντονα ειναι οταν βλεπουμε κατι μικρο στο βαθος! εχω δει τηλεορασεις με τετοιο προβλημα αλλα ποιο εντονο και ηταν η t-con, τωρα σε αυτη δεν ξερω, και το προβλημα ειναι ιδιαιτερα στο Mega Που ειναι ενα καναλι που δείχνει πολλες σκουροχρωμες εικονες! γενικα υπαρχει θεμα με μαυρο που στα σημεια που τελιωνει γινετε σκουροκοκκινο
Εντωμεταξει πουλιεται η T-con V320B1-L01- 50 euro αν ενδιαφερεται καποιο, ειναι μεταχειρισμενη
υπαρχει ακομα η T-con V320B1-L01;
giannhsitia
17-07-13, 16:46
υπαρχει ακομα η T-con V320B1-L01;
τι προβλημα σου κανει?
Απο τασεις εισαι ok;Ανεβασε καμια φωτο αν ειναι ευκολο
giannhsitia
18-07-13, 16:47
Απο τασεις εισαι ok;Ανεβασε καμια φωτο αν ειναι ευκολο
Αυτές η T-con βγάζουν 2 ζημίες.. η μια είναι ότι είναι νεκρή και έχει όλες της τροφοδοσίες, που σε μια περίπτωση άλλαξα την 24C που έχει πάνω και έφτιαξε και η άλλη περίπτωση με τα από λίγη ώρα λειτουργίας βγάζεις γραμμές . όλα τα υπόλοιπα σε εικόνα είναι από το πάνελ που βγήκε μια αποτυχία cheimei
Εχω την ιδια t-con σε μια LG32LC3R-RZ Η οποια δεν εχει κα8ολου εικονα, κα8αρισα τα flex ,δουλεψε λιγο και μετα παγωμα και δεν ξαναδουλεψε.
36375
Αντι για 2,5v βγαζει 0,9v (MMC6100B)
GeorgeSindos
20-07-13, 20:44
Παιδες εχω αλλαξει σε 2 τηλεορασεις την συγκεκριμένη t-con. Δεν μπηκά στην δευτερη καν στην διαδικασια να την διορθωσω γιατί είχα κάνει ήδη προσπάθεια με την πρώτη που ήταν μια αποτυχία (δουλεψε για λίγες μέρες και μετά τα ίδια).
Γιαυτό κατ ευθείαν αλλαγη η πλακέτα.
Παιδες εχω αλλαξει σε 2 τηλεορασεις την συγκεκριμένη t-con. Δεν μπηκά στην δευτερη καν στην διαδικασια να την διορθωσω γιατί είχα κάνει ήδη προσπάθεια με την πρώτη που ήταν μια αποτυχία (δουλεψε για λίγες μέρες και μετά τα ίδια).
Γιαυτό κατ ευθείαν αλλαγη η πλακέτα.
Το (MMC6100B) το ειχες αλλαξει?Αντιστοιχο γιατι το ιδιο ειναι πανακριβο
GeorgeSindos
20-07-13, 20:53
οχι. Εχω και τις 2 χαλασμένες στην άκρη. Αν θες να στις στείλω πες μου.
Οχι φιλε,σε ευχαριστω πολυ παντως ,θα την δωσω με καινουργια tcon απλα για το γαμοτο, θα δοκιμασω να του βαλω το AP1117