Επιστροφή στο Forum : Γνωμη για το flattvparts.co.uk
giannhsitia
26-09-11, 08:03
Γεια σας
Τωρα και καιρο εψαχνα μια t-con για την TV μου Samsung LE32R76B και την πετυχα σε αυτο εδω το Site με 20 λυρες! εχει αγορασει ποτε κανεις απο εδω? η τιμη ειναι πολυ χαμιλη και δεν ξερω μηπως ειναι απατεωνες
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
26-09-11, 09:59
εγώ παίρνω συνέχεια απο αυτούς δεν είναι απατεώνες (άλλοι είναι οι απατεώνες)αν βάλεις παραγγελία δευτέρα έχεις τα πράγματα σου παρασκευή είναι ο πιο φτηνός και ο πιο καλός.
Ειναι οπως τα λεει ο Νικος,εγω εδωσα παραγγελια παρασκευη βραδυ την αλλη παρασκευη πρωι ηταν εδω.
giannhsitia
26-09-11, 14:45
εγώ παίρνω συνέχεια απο αυτούς δεν είναι απατεώνες (άλλοι είναι οι απατεώνες)αν βάλεις παραγγελία δευτέρα έχεις τα πράγματα σου παρασκευή είναι ο πιο φτηνός και ο πιο καλός.
ευχαριστω πολυ ρε Νικολα! καλα μην σου πω ποσο την περνω απο εδω περα ενω την βρηκα σε τιμη ξεφτηλα εκει!
giannhsitia
26-09-11, 14:46
τα μεταφορικα ποσο ειναι Γιαννη?
τα μεταφορικα ποσο ειναι Γιαννη?
εχει τελωνειο;;
giannhsitia
27-09-11, 02:07
εχει τελωνειο;;οχι βρε, EUROPE
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
27-09-11, 10:02
μεταφορικα 12 λίρες σε ευρώ 15 περίπου έχει και tracking number
να σου κάνει ο λογιστής έναρξη ενδοκοινοτικών συναλαγών για να παίρνεις τιμολόγιο
giannhsitia
27-09-11, 15:12
μεταφορικα 12 λίρες σε ευρώ 15 περίπου έχει και tracking number
να σου κάνει ο λογιστής έναρξη ενδοκοινοτικών συναλαγών για να παίρνεις τιμολόγιο
Δουλευω σε εργαστηριο, αρα θα το στειλει με τιμολογιο! τι λεει η δουλεια στην Λαρισα?