PDA

Επιστροφή στο Forum : μονιτορ dell u2311h προβλημα

p.gabr
07-09-11, 21:22
μονιτορ dell u2311h digital 3 μηνων εχει αρχισει και μου παρουσιαζει τα εξης'
εδω και 3-4 μερες αργουσε να ξεκινησει μετα απο αναμονη συστηματος και απο εχθες και κατα την εκκινηση
τωρα ανοιγει ο υπολογιστης και η οθονη αν γουσταρει
παρατηρησα και το εξης αλλο . τα κουμπια του χειρισμου των της οθονης δεν ανταποκρινονται
το μονον οταν πατησης τα κουμπια εμφανιζεται στην μεση της οθονης ενα κλειδι (λουκετο)???
κειδωνει η οθονη????
τι μπορει να συμβαινει
αααα. αναλυση εχω αλλαξει και δεν ειμαι στο φουλ 1900 * χχχ το εχω στα 1366*768 60ηζ αλλα τα ιδια

freecom
07-09-11, 22:21
αγαπητε φιλε θα σε προτηνα να μην την πειραξεις

η dell εχει πολυ καλο service......και δεν ζηταει ουτε αποδειξη αγορας !!!

τρομερο monitor !!! ips panel γαρ

p.gabr
07-09-11, 22:23
ευχαριστω κωστα .βεβαιως και δεν εχω προθεση αλλα δεν εχω και τις απαιτουμενες γνωσεις για αυτο
απλως ρωταω' για το περιεργο της υποθεσης

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
08-09-11, 04:38
Και εγω εχω την DELL U2311 και δεν μασάει τίποτα.
Προτείνω να δοκιμάσεις σε άλλο υπολογιστή , με σκοπό να δοκιμαστεί εάν δεν έχεις κάποιο θέμα με την κάρτα γραφικών σου.
Εαν είσαι πολύ τυχερός ένα νέο καλώδιο σύνδεσης VGA ίσως είναι η λύση.

Και εαν κέρδισες το Τζόκερ, τότε το πολυμπριζο που δίνεις ρεύμα στην οθόνη τα έχει παίξει.

p.gabr
08-09-11, 11:59
σημερα αναψε γρηγορα .το θεμα ειναι γιατι εμφανιζει το λουκετο και εχει μπλοκαρει τις ρυθμισεις του μονιτορ
οποιο κουμπι και να πατησεις μετα απο δυο δευτερα εμφανιζει ενα λουκετο??
μηπως υπαρχει κανα ρισετ στη οθονη???

υπαρχει κανα τηλ αντιπροσωπιας να ρωτησω γιατι δεν βρισκω

spiroscfu
08-09-11, 12:27
Παναγιώτη για κοίτα εδώ http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19354040/19779295.aspx.

p.gabr
08-09-11, 12:32
ναι ρε σπυρο εισαι θεος που το βρηκες αυτο
ακριβως αυτο οπως τα λεει

spiroscfu
08-09-11, 12:39
Ο γκούγκλις τα κάνει όλα και συμφέρει, πες μας αν δούλεψε.

freecom
08-09-11, 14:45
τυχαια σημερα ακουσα απο φιλο οτι το ιδιο monitor με το ιδιο προβλημα
το εκανε αμμεση αντικατασταση η dell

τελευταια αυτο το μοντελο πουλησε πολυ λογω σχετικα χαμηλης τιμης .....γυρω στα 200 ευρω

p.gabr
08-09-11, 16:25
εκανα οτι λεγαν οι οδηγιες
μου κολλησε μετα ο υπολογιστης στο boot -αλλαξα οθονες με τον εφεδρικο και δουλευε η οθονη -ξανα αλλαξα οθονη αργουσαν τα κουμπια να αποκριθουν- και μετα απο δευτερη προσπαθεια επανηλθε
καποιο πραγματικα προβλημα υπαρχει και μου κολλαγε και το συστημα
τωρα ομως ειναι ολα καλα
παιδια να το εχετε υποψιν πρεπει να υπαρχει καποιο ελλατωμα
σπυρο οπως καταλαβαινεις δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω με εχεις βοηθησει και αλλη φορα δεν το ξεχνω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

spiroscfu
08-09-11, 18:24
Ευχαρίστηση μου Παναγιώτη!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
09-09-11, 02:10
Παναγιώτη τα προβλήματα στην μονάδα, είναι άσχετα από την οθόνη.
Αλλά μπορεί και να είναι σχετικά με την κάρτα οθόνης.
Από κάρτα οθόνης, σίγουρα κρεμάει και ολόκληρο το μηχάνημα.
Δεν εαν πατάει καλά στην εγκοπή της μητρικής, και εάν παίρνει ρεύμα από εξωτερική τροφοδοσία , δες εάν πατάει καλά το φις.

p.gabr
09-09-11, 12:32
κυριακο δεν μπορω να αποκλισω τιποτα και αυτο που αναφερες μπορει να ειναι σωστο
ομως το θεμα διασταυρωθηκε και απο την παραπομπη του σπυρου και ισως και με την αλλαγη που ειπε ο κωστας στο ποστ 9 για το ιδιο πραγμα
ειναι σοβαρο να βγαζουμε μια παρατηρηση για αυτην την οθονη και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι
ισως να ειναι μια ενδειξη αυτο το κλειδωμα των ρυθμισεων προς τον χειριστη οτι κατι δεν παει καλα στο συστημα .γιατι εκτος του reset οι οδηγιες που σε παραπεμπουν να αφαιρεσεις την καρτα γραφικων και να την ξαναβαλεις
κανε μου την χαρη εσυ που εισαι καλος στην επικοινωνια ρωτησε για το παρον θεμα ετσι για να ξερουμε.
εγω δεν τα καταφερνω σε αυτα ΤΟΥΒΛΟ
για να υπενθυμισω ειναι τα ιδια προβληματα οπως τα αναφερει η παραπομπη του σπυρου στο ποστ 6

ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69
09-09-11, 23:57
Εγώ δεν πιστεύω σε ξόρκια και κακοδαιμονίες.

Και αναφέρομαι για το 9 .

Η ίδια η οθόνη έχει μενού με επιλογή για αυτόματο κλείδωμα ή όχι , για να προστατεύει ο μπαμπάς την οθόνη από το περίεργο γιο του που του αρέσει να πατάει κουμπάκια.
Για να πάρω κάποιον στα σοβαρά , θα έπρεπε να πει ότι εχω προεπιλογή να είναι ξεκλείδωτη η οθόνη, και πάρα αυτά, κλειδώνει μόνη της.

Για το 6 είναι απλά για γέλια και για κλάματα.
Κανένας δεν αναφέρει τι σύστημα έχει από μητρική και κάρτα οθόνης, και γενικολογούν για το προγραμματακι Speedfan,
ότι είναι η αίτια του κακού, ενώ και εγώ το δουλεύω μαζί με αυτήν την οθόνη για δέκα μήνες τώρα,
χωρίς το παραμικρό θέμα.

Θα μας πεις τι κάρτα γραφικών έχεις , και τι μητρική ?