Επιστροφή στο Forum : Σύνδεση HD δορυφορικού δέκτη σε LCD Firstline 26'' FS26052HI
Καλησπέρα σε όλους.
Μπορώ να συνδέσω HD δορυφ.δέκτη - και να έχω φυσικά HD εικόνα - σε tv LCD Firstline 26'' FS26052HI ?
Δεν γνωρίζω τίποτε άλλο για την tv, αν δηλ. είναι έστω HD ready, απλά βλέπω τις εισόδους της:
*ANT IN
*SCART(2)
*AUDIO L+R
*COMPONENT: Y , PB/CB , PR/CR,
*VGA
*DVI
*RS232
Γιάννη εφ' όσον ξέρεις τα στοιχεία της τηλεόρασης δεν είναι σωστό να βάζεις τηλεόραση αγνώστων στοιχείων σαν τίτλο. Το θέμα σου μετονομάστηκε γιατί παραπληροφορούσε.
Όσο για τις λεπτομέρειες σίγουρα θα υπάρχουν πληροφορίες στο google.
Επίσης δεν μας έχεις αναφέρει τον δορυφορικό δέκτη που χρησιμοποιείς.
Το θέμα μεταφέρθηκε σε πιό κατάλληλη κατηγορία.
O.K. συγγνωμη, απλά ο τίτλος ήταν χιουμοριστικός, αφού έχω μόνο τη συσκευή χωρίς manual κλπ...:biggrin:
Anyway ούτε το google μου ξεκαθάρισε κάτι για το HD. Αυτό που έχει σημασία είναι βάσει των εισόδων που έχει η συσκευή, αν μπορεί να γίνει HD.
Δεν ξέρει κανείς ρε παιδιά?
Με βάση αυτά που γράφεις, πάρε ένα καλώδιο HDMI σε DVI
23143
Αφου η τηλεοραση σου δεν εχει εισοδο HDMI δεν μπορειs να δειs τα καναλια με αυτο τον διακριτικο τιτλο.
Καναλια HD ελευθερα εκπεμπουν στον ΑSTRA στιs στιs 19 μοιρεs.
Μπορείς να δεις ψηφιακά κανάλια, που όντως είναι στον ASTRA 19 Ανατολικά. Το dvi και το hdmi μεταφέρουν και τα 2 ψηφιακό σήμα οπότε μπορούμε να πούμε ότι με τις σημερινές αναλύσεις έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας. Η διαφορά βέβαια είναι ότι το hdmi μπορεί να μεταφέρει και ήχο
hdmi=dvi+ηχος
Αφου η τηλεοραση σου δεν εχει εισοδο HDMI δεν μπορειs να δειs τα καναλια με αυτο τον διακριτικο τιτλο.
Καναλια HD ελευθερα εκπεμπουν στον ΑSTRA στιs στιs 19 μοιρεs.
Έχει σημασία αν είναι ελεύθερα HD ή κωδικοποιημένα? Το θέμα είναι αν η tv είναι προδιαγραφών εικόνας HD. Εφόσον λέει εδώ
http://www.shoppydoo.co.uk/price-lcd_plasma_televisions-firstline_fs_26052hi.html
HDTV Ready
no
θα θεωρήσω πως δεν είναι.
Και την είσοδο DVI μάλλον θα την έχει για τα επιγεια ψηφιακά.