Επιστροφή στο Forum : YSUS από philips
Έχω μια philips 42V7K462-ASPIB και θέλω την ysus από αυτήν, για να μην την παραγγείλω από εξωτερικό ξέρει κανείς που θα την βρω κάπου στη Ελλάδα σε λογική τιμή.
Το part number της είναι 6871QΥΗ036Β ή KP4205AJ015444 ή LG5A05-20428.
Ευχαριστώ.
Σπυρο καπου που εψαξα δεν δινεται η μια πλακετα μονο ysus αλλα και zysus και control με κωδικο 6871vsnb03e το δινει ως κιτ.
Γιάννη πωλούνται και ξεχωριστά, το κιτ που το βρήκες και πόσο κοστίζει?
Αν γνώριζε κάποιος κάτι θα ήμουν υπόχρεος, γιατί με βιάζει και αύριο είναι δευτέρα.
Σπύρο την έχει η Aswo στην Θεσσαλονίκη.Τηλ. 2310951111
Σε ευχαριστώ Γιώργο, μου το είπε και ο Γιάννης αλλά μάλλον δίνουν το set (ysus-zsus-logic) και με τιμή τσουχτερή.
jim philips
23-08-11, 23:41
Καλησπερα Σπυρο καλο θα ηταν να αλλαζες το σετ,αλλαζωντας την μια μονο σε λιγο καιρο θα ειναι πισω η tv,Α! θα ηθελα να μου πεις τι κανεις στις περιπτωσεις που ξεκκολανε τα φιλμακια πανω στα panel που ελεγες σε ενα αλλο θεμα,αyτο μετην samsung,ευχαριστω προκαταβολικα!
Το ξέρω που μπορεί να υπάρξει και αυτή η περίπτωση Δημήτρη, αλλά είναι ενός φίλου και θέλει να την βγάλει όσο ποιο φτηνά μπορεί.
Σχετικά με τα tab bonds μπορείς να τα πιέζεις βάζοντας ανάμεσα από αυτά και το τελάρο κάποιο χοντρό μονωτικό rubber,
δεν έχω δοκιμάσει να κολλήσω γιατί δεν το έχω ψάξει και επιπλέον πρέπει να είναι δύσκολο και να βρεις τέτοιου είδους καλώδιοταινίες.