Επιστροφή στο Forum : PHILIPS 32PFL7403D/12 6 FLASHES
m.tournakis
15-07-11, 14:00
PHILIPS 32PFL7403D/12, SQ528.2E CHASSIS, DPS-182CP PSU
Συνάδερφοι καλησπέρα. Η παραπάνω TV λειτουργεί κανονικά. Οταν ζεσταθεί την θέσεις standby και προσπαθήσεις να την επαναφέρεις σε λειτουργία 6 flashes και δεν ξεκινάει...
Για την βλάβη επικεντρώνομαι στο τροφοδοτικό ( DPS-182CP ) όπου με ψύξη, θέρμανση δημιουργείται η βλάβη.
Ηλεκτολυτικοί ολοί PSU OK.
Καμία γνώμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
15-07-11, 22:05
κύριε τουρνάκη λογικά πρέπει να έχει ψυχρή ή στους μεγάλους πυκνωτές φίλτρου { psu } ή στο regulator της main
board έχω και σχέδιο αν θέλετε
κύριε τουρνάκη λογικά πρέπει να έχει ψυχρή ή στους μεγάλους πυκνωτές φίλτρου { psu } ή στο regulator της main
board έχω και σχέδιο αν θέλετε
...Φίλε και συνονόματε Νίκο, έχω κι εγώ μια παρόμοια βλάβη και θάθελα να μου στειλεις και μένα το σχέδιο αν μπορείς...Τώρα μόλις πέρασα τις κολλήσεις και ευελπιστώ να δουλέψει...!!! Αν όχι, θα χρειαστώ την βοήθειά σου σχετικά με το σχέδιο...
Ευχαριστώ
Νίκος Σπάρτη
ειναι το σασι Q528.2E LA
το σχεδιο μπορεις να το κατεβασεις και απο εδω http://rc5.ru/files.php?id=9050
για κατι αλλο ,στον Νικο...
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο...Τελικά παιδιά δεν ήταν οι κολλήσεις!!!...Εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό, γιατι το εμπρός λεντάκι το κόκκινο μου βγάζει έξη αναλαμπές αντί για εννέα που έβγαζε πρίν!!! Απ΄ότι είδα και στο μάνιουαλ Γιώργο, αυτά αντιστοιχούν σε βλάβες του τροφοδοτικού και συγκεκριμένα λέει " απώλεια 5 και 12 βόλτ" ...!!! ..... Φέξε μου και γλύστρησα!!! άστα να πάνε...που να ψάξω και τι να βρώ...!!!