Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : THOMSON ICC17 CHASSIS

vagionline
14-07-11, 10:59
καλημερα σας,εχω την παραπανω τηλεοραση και το συμμτωμα της ειναι παω να την αναψω παει να σηκωσει τρεις φωρες υψηλη (τσουφ-τσουφ-τσουφ)και αναβοσβηνει το λαμπακι 2 φωρες και αμεσως 7 φωρες (2 παυση 7) οταν παει να σηκωσει υψηλη η οθονη ηλεκτριζετε.ο μετασχηματιστης ειναι οκ εχω μηχανημα που τον μετραω,παει το μυαλομου και στην μηκρη μνημη παρακαλω τα φωτα σας.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
14-07-11, 19:34
Αν κάνει 3 προσπάθειες να ξεκινήσει και πάει στις προστασίες με κωδικό 27 γιά 4 φορές είναι ο μ/τ HV δεν ξέρω τι μετράς και πως τον μετράς αλλά αν δεν βάλεις τον γνήσιο δεν παίζει για να σου φύγει η απορία απομόνωσε το κύκλωμα προστασίας να το δείς

vagionline
14-07-11, 23:44
εχω τα μηχανηματα της HR ποτε δεν επεσα εξω σε μετρηση το κυκλωμα προστασιας ποιο ειναι? για να το πεταξω εξω το σχεδιο δεν το λεει

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
15-07-11, 10:14
κατ΄αρχήν δεν μου αρέσει το ύφος που απαντάς ,εγώ προσπάθησα να σε βοηθήσω αλλά έκανα λάθος στίς thomson,saba, telefunken αν δεν γνωρίζεις μην τις πιάνεις καθόλου, αν γνωρίζεις να διαβάζεις σχέδιο φαίνονται όλα,γειά σου. :byebye:

vagionline
15-07-11, 11:26
δε κατάλαβα τι σε πείραξε συγγνώμη παντός από μέρους μου και αν διαβάσεις τι έγραψες τώρα μάλλον το δικό σου ύφος δεν είναι σωστό μια γνώμη ζήτησα και σου είπα τη σκέψη μου και ποια μηχανήματα δουλεύω και τι αποτέλεσμα έχουν στις μετρήσεις τους τώρα αν αυτό σε ενόχλησε δεν είχα σκοπό να σε αμφισβητήσω η να σε προσβάλω, συγγνώμη φιλέ καλά να είσαι

spiroscfu
15-07-11, 14:12
Γιώργο έχει δίκιο ο νίκος μην το εμπιστεύεσαι πάντα το μηχάνημα της hr, κάνει και τσούκες.