Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Προβλημα

τακης61
10-06-11, 18:28
Εχω μια τηλεοραση sony την KV-29L60E με την οποια εχω προβλημα.
Εδω και λιγο καιρο αναβοσβηνη το λαμπακι του sdandby με αποτελεσμα να αργη [στην αρχη λιγο τωρα πανω απο μιση ωρα...] νε ελθη η εικονα .
Αφου ελθη και μετα παλι αναβοσβηνη.Απο τι μπορη να ειναι αν καπιοσ ειχε το ιδιο προβλημα ασ απαντηση παρακαλω.Ευχαριστω.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
10-06-11, 20:15
Εχω μια τηλεοραση sony την KV-29L60E με την οποια εχω προβλημα.
Εδω και λιγο καιρο αναβοσβηνη το λαμπακι του sdandby με αποτελεσμα να αργη [στην αρχη λιγο τωρα πανω απο μιση ωρα...] νε ελθη η εικονα .
Αφου ελθη και μετα παλι αναβοσβηνη.Απο τι μπορη να ειναι αν καπιοσ ειχε το ιδιο προβλημα ασ απαντηση παρακαλω.Ευχαριστω.

το MCZ είναι αλλά έγραψες και λάθος το μοντέλο KV29LS60E =ΑΕ6Β σασί

alex504
10-06-11, 20:33
Πρόσεξε διότι έχει το ίδιο ολοκληρωμένο και στην πλακέτα του μετασχηματιστή
Αν έχει δεξιά πάνω μια ξεχωριστή πλακέτα με το μετασχηματιστή υψηλής έχει το ίδιο ολοκληρωμένο και κάνει 16 blinks

info@kalarakis.com
10-06-11, 20:33
ακούγετε σαν διαροή - χαλασμένος πυκνωτής Δες τους πυκνωτές κοντά στην υψηλή μήπως ειναι κάπιος φουσκωμένος

johnkou
10-06-11, 20:56
Αφου δεν ειπε ποσες φορες αναβοσβηνει το λεντ πρωτον και δευτερον λεει οτι αργει να φερει εικονα και οχι να ανοιξει η τηλεοραση,πως βγαλατε συμπερασμα οτι ειναι το mcz και οχι η οθονη.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
10-06-11, 20:57
το MCZ στο τροφοδοτικό σε πρώτη φάση και μετά έλενχος στην Μ για ψυχρή
προτιμότερο να την πάς στον φεγγαρίδη να σου τη φτιάξει για να μην μπλέξεις και την χαλάσεις
γιάννη αυτό κάνει πολλές φορές όταν έχει πρόβλημα το mcz η το ic005 στην M