Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Sony Bravia KDL-32S2010 πρόβλημα με tuner

atroul
20-04-11, 08:37
Καλημέρα,
έχω αυτή την τηλεόραση η οποία έχει πρόβλημα με το tuner ( όλες οι άλλοι είσοδοι πέζουν κανονικά ) . Θα είναι εύκολο να ανοίξω την τηλεόραση και να αλλάξω το tuner με ένα άλλο από ένα παλιο video που έχω; Θα θέλει κολητήρι και καλώδια ;
Επίσης το tuner πρέπει να είναι συγκεκριμένο ή κάνει οποιοδήποτε;
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος που να το έχει ξανακάνει ας μου περιγράψει λίγο την διαδικασία γιατί 150 ευρώ είναι πάρα πολλά :glare:.
Ευχαριστώ πολύ

kapet
20-04-11, 08:54
Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ, ειναι το εξης:
Εφοσον δουλευει το videaki που εχεις, χρησιμοποιησε 'το σαν tuner. Συνδεσε 'το σε μια εισοδο scart, και θα βλεπεις τα καναλια μεσα απο αυτο.
Αυτη ειναι μια λυση εαν δεν θελεις να τη φτιαξεις. ΟΧΙ ομως να την ανοιξεις και να κανεις αλχημειες, διοτι θα την κανεις χειροτερη...

atroul
20-04-11, 09:02
Δεν δουλεύει όμως το video.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως

takisegio
20-04-11, 10:00
βαλε επιγειο ψηφιακο δεκτη σε scart rca ή HDMI.Διαφορετικα δεν μπορεις να την φτιαξεις μονος σου ουτε το tuner ταιριαζει απο το video:cursing:

atroul
20-04-11, 10:26
Δεν πιάνω ψηφιακά κανάλια :( Αν ενώσω τα pin του tuner με τα αντίστοιχα της τηλεόρασης δεν θα λειτουργήσει;

takisegio
20-04-11, 23:15
ειναι διαφορετικα δεν γινεται .καλυτερα πηγαινε σε μαστορα γιατι θα γινει χειροτερη απο τα 150 που θελει!!!!Η επιλογη δικη σου.....