Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα σε τηλεκοντρολ τηλεόρασης

El_Kei
24-01-11, 00:22
Καλησπέρα παίδες..

Ερώτηση:
Παίζει να σπάσει ο κρύσταλος στο τηλεκοντρολ μιας τηλεόρασης, από χτύπημα(τα);

Οι δικοί μου είναι της παλιάς σχολής.. Ό,τι δε δουλεύει το χτυπάς για να "πιάσει" (τι να πιάσει, δεν ξέρω)..
Το θέμα είναι πως δεν πιάνει το τηλεκοντρόλ τώρα..
Το τηλεκοντρόλ είναι απο αυτά που κάνουν για όλες τις TV (ανάλογα με τον κωδικό που θα το προγραμματίσεις).
δεν ανάβει καν το κόκκινο led που έχει..

(έχω αλλάξει μπαταρίες.. :Ρ)

ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό section ή έπρεπε να το βάλω στο "Λοιπές Συσκευές". Ταιριάζει και στα δύο..

leeperik
24-01-11, 01:19
εγω ειχα ενα γκρι απο τα τζαμπο,σταματησε να αναβει το λεντ που δειχνει οτι λειτουργει και ταυτοχρονα να στελνει σημα στην τηλεοραση.το ανοιξα και ξανακολησα το λεντ γιατι με τα πεσιματα ειχε σπασει η κολησει και μετα δουλευε οκ.μαλλον το λεντ υπερυθρων και και το λεντ λειτουργιας ητανε σε σειρα γιαυτο και δενεστελνε σημα,κοιτα και αυτη την περιπτωση

navar
24-01-11, 13:04
νομίζω οτι το πρώτο που τα φτήνει απο πεσίματα είναι ο κρύσταλλος !
δοκίμασε να τον αλλάξεις και θα είσαι κύριος (μάλλον)

El_Kei
24-01-11, 17:09
εγω ειχα ενα γκρι απο τα τζαμπο,σταματησε να αναβει το λεντ που δειχνει οτι λειτουργει και ταυτοχρονα να στελνει σημα στην τηλεοραση.το ανοιξα και ξανακολησα το λεντ γιατι με τα πεσιματα ειχε σπασει η κολησει και μετα δουλευε οκ.μαλλον το λεντ υπερυθρων και και το λεντ λειτουργιας ητανε σε σειρα γιαυτο και δενεστελνε σημα,κοιτα και αυτη την περιπτωση

έχω περάσει πάλι τις κολλήσεις στα led με το κολλητήρι, δεν ήταν αυτό..
η πλακέτα δε φαίνεται ραγησμένη κάπου, οπότε κατα πάσα πιθανότητα είναι ο κρύσταλλος..
Αύριο..