Επιστροφή στο Forum : ARCADE PAC MAN ΟΘΟΝΗ
Καλημερα εχω ενα παιχνιδι arcade pac man του 1980κατι και εχει χαλαση ο μετασχηματιστης της οθονης ισος και η οθονη. Μηπως υπαρχει καποιος στην Αθηνα να μου προτεινεται να το παω για επισκευη. Ευχαριστω.
Καλημερα εχω ενα παιχνιδι arcade pac man του 1980κατι και εχει χαλαση ο μετασχηματιστης της οθονης ισος και η οθονη. Μηπως υπαρχει καποιος στην Αθηνα να μου προτεινεται να το παω για επισκευη. Ευχαριστω.
σε οποιοδήποτε old school ηλεκτρονικό που φτιάχνει crt τηλεοράσεις !
η τεχνολογία είναι ίδια , το tuner λείπει !
πληροφοριακά το σασί είναι Hantarex ?
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν πρεπει να ειναι Hantarex. Πρεπει να ειναι ιδιοκατασκευη και ειναι σε στιλ τραπεζιου.
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Οχι δεν πρεπει να ειναι Hantarex. Πρεπει να ειναι ιδιοκατασκευη και ειναι σε στιλ τραπεζιου.
τα περισσότερα κασώματα τις εποχής ήταν ιδιοκατασκευές , τα monitor όμως ήταν απο εταιρίες έτοιμα !
όταν είπα σασί , εννοούσα την πλακέτα του μονιτορ !
πληροφοριακά το σασί είναι Hantarex
Κωσταντινε δεκαετια 80 και Hantarex σε Arcade game ειναι απιθανο γεγονος!!
Κωσταντινε δεκαετια 80 και Hantarex σε Arcade game ειναι απιθανο γεγονος!!
εγώ που καταπιάστηκα πρώτη φορά με αυτά το 1999 τα μόνα που ξέρω αυτά είναι και κάτι άλλα με μπλέ αυτοκόλλητα (δεν θυμάμαι όνομα) :lool::lool::lool::lool:
δεν θυμάμαι όνομα
InterVideo!!!:lool: