PDA

Επιστροφή στο Forum : Επισκευή Cd

Fonte
12-11-10, 21:31
Για σας παιδιά.έχετε καμία ιδέα για το πως μπορώ να επισκευασω ένα cd?

ikaros1978
12-11-10, 21:33
CD σκετο δισκακι? η cd player εννοεις?

SIERA
12-11-10, 21:35
πες στεφανε, και ποιο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζεις με την συσκευη???

Fonte
12-11-10, 21:49
Είναι δίσκος παιχνιδιού.όχι κονσόλα..έχει χαρακιές και σκέφτηκα ότι ίσως κάτι θα ξέρετε για την επισκευή..άκουσα από οδοντόκρεμα μέχρι βράσιμο..η οδοντόκρεμα δεν δούλεψε...το βράσιμο δεν το δοκίμασα

ikaros1978
12-11-10, 21:53
http://www.youtube.com/watch?v=CS2NMeUBArs για δες κι αυτο.....ειναι ευκαιρια να μας πεις αν η ..μπανανα!! κανει δουλεια

SIERA
12-11-10, 21:55
στεφανε κυκλοφορουν κατι κιτ επισκευης cd στην αγορα δεν ξερω ομως τη αποτελεσματα θα εχεις!!
οσο για το βρασιμο δεν μου φαινετε και πολυ καλη ιδεα εχεις ενα υλικο που ειναι ευαισθητο σε θερμοκρασιες υψηλες φανταζομαι πως θα επιδεινωσεις το προβλημα...

Fonte
12-11-10, 21:56
Δυστυχώς είμαι από κινητό στο δίκτυο και δεν μπορώ να το δώ φίλε μου..

SIERA
12-11-10, 21:57
http://www.youtube.com/watch?v=CS2NMeUBArs για δες κι αυτο.....ειναι ευκαιρια να μας πεις αν η ..μπανανα!! κανει δουλεια

τη ανθρωποι τα σκεφτονται αυτα..:blink::blink::confused1:

πιθανον τους εχει φαει η μοναξια..:lool:

ikaros1978
12-11-10, 21:58
καλα δεν χανεις και τιποτα που δεν το βλεπεις...μπανανες βρασιματα και χαζομαρες...το πιο σωστο πιστευω ειναι αυτο που ειπε ο νικος...κιτ επισκευης...αλλιως δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση

ΥΓ η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη ;)

Fonte
12-11-10, 22:01
Νίκο αν εξαιρέσουμε ότι δεν αντέχουν δεν αντέχει ούτε το σπίτι στην φωτιά

navar
12-11-10, 22:08
ανάλογα πόσο βαθίες είναι η χαρακίες !
α)κοίτα να το καθαρίσεις καλά και προσπάθησε να το διαβάσεις σαν αρχεία απο έναν υπολογιστή !
β) κάνε παράβλεψη σε όσα αρχεία δεν μπορεί να σου αντιγράψει !
γ) σημείωσε πιά αρχεία είναι ,
δ) αν μιλάς για κάποια παράξενη έκδοση mame , ίσως είναι κομμάτια roms , αυτά με ψάξιμο θα τα βρείς και αλλού !
ε) κάνε προσπάθεια με κανένα DVD DEcrypter (ναι ξέρω κάνει μόνο για ταινίες) , να πάρεις με το ζόρι κάποια επιπλέον αρχέία (μερικές φορές κάνει δουλειά γιατι προσπαθεί και ξαναπροσπαθεί να διαβάσει το αρχέιο , εν αντιθέση με τα windows που τα παρατάνε έυκολα )

αν καταφέρεις όλα τα παραπάνω και βρείς τα χαμένα αρχέια στο νετ , τα καίς σε καινούργιο δισκάκι !

επίσης αν θέλεις πέσμας τι ακριβώς είναι το δισκάκι , μιας και κάτι ψηλιάζομαι !
και που ξέρεις έχουμε μπόλικοι παράξενα υλικά και software !

ikaros1978
12-11-10, 22:13
τη ανθρωποι τα σκεφτονται αυτα..:blink::blink::confused1:

πιθανον τους εχει φαει η μοναξια..:lool:

καλα αυτο ξαναπεστο!!!ο επομενος για καθαρισμο cd τον κοβω να εκσπερματωνει πανω του!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Fonte
12-11-10, 22:19
Εχω δύστυχος xbox .δοκίμασα την αντιγραφή αλλά μου ο υπολογιστής δεν μου βγάζει κανέναν φάκελο

navar
12-11-10, 22:31
Εχω δύστυχος xbox .δοκίμασα την αντιγραφή αλλά μου ο υπολογιστής δεν μου βγάζει κανέναν φάκελο
ναι πρέπει να παίζει θέμα γενικά με την αναγνώρισή των CD του Xbox απο pc !

Fonte
12-11-10, 22:38
Άσε εχω χοντρό πρόβλημα

leosedf
13-11-10, 00:11
http://www.trojan.com.au/discrepair.html και αυτό.

safetec
13-11-10, 00:37
μπορει να μην στους βγαζει τους φακελους του cd γιατι εινε κρυφοι !!!!

πιγενε στο κοντρολ πανελ στης επιλογες φακελου στην 2 καρτελα του εινε η προβολη και εχει επιλογη που σου λεει αν θεσ να εμφανιζοντε κριφα αρχεια :)

Fonte
13-11-10, 10:47
Γιάννη το εχω κάνει ήδη δεν τα βγάζει

navar
13-11-10, 17:00
μπορει να μην στους βγαζει τους φακελους του cd γιατι εινε κρυφοι !!!!

πιγενε στο κοντρολ πανελ στης επιλογες φακελου στην 2 καρτελα του εινε η προβολη και εχει επιλογη που σου λεει αν θεσ να εμφανιζοντε κριφα αρχεια :)
όχι δεν είναι θέμα αρχείων , αλλα θέμα κωδικοποίησεις που είναι γραμμένο το δισκάκι !
γενικά είναι σαν να μήν αναγνωρίζεται !
ακόμα και copia που παλέυαμε κάποτε να κάνουμε με ενα φίλο , η λύση ήταν
α) alcohol 120%
b) το πιό σωστό , λάν το xbox με το pc και διάβασμα του δίσκου απο το xbox και μετά μεταφορά αρχείων !

BESTCHRISS
17-11-10, 12:57
οταν ειχα ενα τετοιο προβλημα πηγα σε ενα video club και το εβαλε σε ενα μηχανημα και αρχισε να το τριβει και εγινε σαν καινουργιο φυσικα δουλεψε
οταν τον ρωτησα ποσο το πηρες μου ειπε 2000EURO

giavra
22-02-11, 21:05
επίσης μετά απο αυτή την λύση μπορείς να προμειθευτής συσκευη τριψίματος είτε κινούμενη με το χέρι είτε με μπαταρία λειτουργουν όπως και οι επαγελματικές αλλά το κοστος τους είναι 8-15€ τόσο μου κόστισε στα multirama καβάλας ένα τέτοιο η συσκευη ονομάζετε advanced disc repair κινήτε με το χέρι 8€ και 15€ με μπαταρία πιστεύω να υπάρχεουν και στα άλλα καταστήματα

button
22-02-11, 23:53
ΥΓ η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη ;)

Η κονσόλα κάνει ζημιά εχω PS2 και προσεχα σαν τα ματια μου τα CD και ωμός έχουν τρελές γρατζουνιες

οταν ειχα ενα τετοιο προβλημα πηγα σε ενα video club και το εβαλε σε ενα μηχανημα και αρχισε να το τριβει και εγινε σαν καινουργιο φυσικα δουλεψε
οταν τον ρωτησα ποσο το πηρες μου ειπε 2000EURO

Ναι ναι κάνει δουλειά