PDA

Επιστροφή στο Forum : SONY klv 40" καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων

pavlakis
27-01-10, 18:42
Στην τηλεοραση 3.5 ετων οταν αλλαζω καναλι υπαρχει καθυστερηση 3-4 δευτερολεπτων,κατα τη διαρκεια αυτη βλεπω μαυρη οθονη χωρις ηχος εικονα.Μπορει να βοηθησει καποιος?

pavlakis
28-01-10, 21:03
Παλαιοτερα δεν συνεβαινε αυτο,ειδικα στα αναλογικα καναλια.

pavlakis
29-01-10, 17:53
Παρατηρησα οτι αν βαλω το καλωδιο κεραιας χωρις γειωση στην τηλεοραση οη αλλαγη τον καναλιων βελτιωνεται,αλλα η ποιοτητα δεν ειναι καλη.Σε αυτη την περιπτωση υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω?

Αποστόλης1
29-01-10, 19:32
Κοίτα καλώδιο/κεραία

leeperik
29-01-10, 20:08
ασχετο αλλα ιδεα μου ειναι η οχι το οτι αποσο βλεπω εδω μεσα οι sony βγαζουν προβληματα;

pavlakis
01-02-10, 20:22
Συνδεσα μια αλλη τηλεοραση lcd 19" και δεν παρουσιασε τετοιο προβλημα,αρα μαλλον δεν φταιει το καλωδιο της κεραιας.

pavlakis
13-02-10, 11:39
Παρατήρησα πως η τηλεοραση αργη αρκετα να αναψει απο οτι παλαιοτερα,και υπαρχει καθυστερηση στην αλλαγη καναλιων, μετα απο μερικα λεπτα ομως οταν το προβλημα μειωνεται.Μηπως φταιει το τροφοδοτικο?

jim philips
13-02-10, 12:17
Kαλημερα φιλε αφου αργει να αναψει υπαρχει πιθανοτιτα να φταινε ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες στο τροφοδοτικο.

pavlakis
14-03-10, 10:18
Εψαξα να βρω το service manual klv-w40a10e αλλα δεν το βρηκα.Ανοιγει ευκολα η συγκεκριμενη τηλεοραση;

jim philips
14-03-10, 12:14
καλημερα ριξε μια ματια εδω, κατεβασε και τα 4 parts.τα λεμε. http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=44842

xifis
14-03-10, 14:10
φιλε εκ φυσεως οι σονυ εχουν καθυστερηση στο να ανοιξουν ειδικα αν ειναι κ κρυες,μπορει κ 10 sec,κ οταν αλλαζεις καναλια 2 δευτερα στανταρ.οπως επισης εχουν κ μια σταθμη σηματος κατω απτην οποια αντι να σου δειχνουν χιονι μαυριζουν την εικονα.βεβαια,σπανια ισως να μπορεις να διακρινεις εικονα,αλλα αυτη να μαυριζει μετα απο 2-3 sec.παντως δεν νομιζω οτι ειναι βλαβη.μιλαω εκ πειρας.

pavlakis
14-03-10, 14:56
Συμβαινει αυτο που λες xifis,εχω ομως δυο καναλια αναλογικα στα οποια δεν εχω ουτε εικονα ουτε ηχο.Αυτα τα προβληματα δεν υπηρχαν ομως στο παρελθον.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

xifis
14-03-10, 15:55
κοιτα αν στο κανει σε 2 μονο καναλια ενω ολα τα υπολοιπα δουλευουν κομπλε,δοκιμασε να τα πιασεις απο αλλη κεραια εκπομπης.η παιξε με την μικρορυθμιση συχνοτητας που εχει απτο μενου,(FINE) το λεει σε παλιοτερες.

παντως κ μενα τις προαλλες εντελως ξαφνικα σε ενα καναλι το τζι-τιβι ενω ειχε εικονα κ ηχο κανονικα,μου μαυριζε την εικονα κ εκοβε τον ηχο.εκανα μπρος πισω το καναλι,ξαναδειχνε,κ μετα παλι το ιδιο.ισως ηταν προβλημα του σταθμου γιατι παρα την κεντρικη κεραια,η σταθμη του συγκεκριμενου καναλιου ειναι ασταθης πολλες φορες κ αλλοτε παιζει καλα αλλοτε σαν εξασθενημενα,κ γενικα εχει πολλα απροβλεπτα στο προγραμα του.