Επιστροφή στο Forum : PHILIPS 42PF9945/12
Μου εφεραν για επισκευη την παραπανω τηλεοραση η οποια δεν αναβει καθολου.Εβγαλα το τροφοδοτικο εξω δεν βρεθηκε τιποτα καμμενο,ουτε στις φισες βγαζει τασεις οπου γραφει.Αν ξερει κανας συναδερφος τιποτα μιας και η τηλεοραση δεν ειναι και απο τις ευκολες στην επισκευη.
ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
25-01-10, 19:32
κοιτα τις διοδους στο τροφοδοτικο 1N4007
jim philips
25-01-10, 21:10
Kαλησπερα φιλε,τι ακριβως σου κανει η t.v?Αν πατησεις το on-off διακοπτη απο το πλαι αναβει το st-by?ακους τα ρελλε στο τροφ/κο να κανουν reset? αναβει το st-by κοκκινο και ξανασβηνει και ξαναναβει?αν αναβει το st-by δες ποσα led αναβουν στο τροφ/κο κανονικα αναβουν 3 τα 2 ειναι κοντα και το τριτο προς την ακρη κοντα στο βυσμα 220v a.c, δωσε μερικα ακομη στοιχεια για την συμπεριφορα της και τα ξαναλεμε.
Αυριο θα σας πω περισσοτερα σχετικα με λεντ,ρελεκαι και αν αναβει σβηνει ή οτιδηποτε αλλο.
Τα νεοτερα ειναι οτι η τηλεοραση την αλλη μερα αναψε χωρις εικονα,την ξανακλεινω τα ιδια μετα απο λιγο εφερε εικονα και πεταγε διαφορα χρωματα μωβ κοκκινα(τα χιονια δεν ηταν ασπρομαυρα) η εικονα δεν ηταν καλη.Δοκιμασα σκαρτ παλι τα ιδια απο εικονα αλλα με χιονια μεσα,θεωρησα μετα απο ολα αυτα οτι δεν θα ηταν συμφερουσα η επισκευη της και την εκλεισα.Στο τελος οσες φορες και αν την ανοιγοκλεισα δεν ξανανοιξε καθολου.
jim philips
28-01-10, 20:43
Kαλα επραξες φιλε το συμπτωμα αυτο παραπεμπει σε προβληματικο πανελ η στην καλυτερη το προβλημα σου να ηταν καμμενα up&down buffer &Υ SUS,ανταλλακτικα που δεν παραδιδονται απο την philips πια,αρα καλα εκανες,τα λεμε.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.