Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Sony Bravia KDL-40p3000

leeperik
14-01-10, 19:59
Καλησπερα σας,

εχω μια Sony Bravia μοντελο KDL-40p3000.εδω και μερικες ημέρες οταν βαζω τα ψηφιακα καναλια δεν παιζει τιποτα,μονο μαυρη οθονη.απο το μενου ξαναεκανα συντονισμο και δεν βρηκε τιποτα, στις πληροφοριες συστηματοσ μου εμφανιζει

εκδοση λογισμικου : 2.12.105
φορτωτης : 0.5.9

και στην ενδειξη του σηματος δεν πιανει καθολου.
η καιραίαι που εχω είναι καινούρια, και εχει διακλαδωτη προς 4 Τν.
παλαιοτερα επιανε κανονικα.

να μου εχει προβλημα ο αποκωδικοποιητης της τν;

οποιος μπορει να χει καμια ιδεα...;

ευχαριστω πολυ,

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
15-01-10, 09:44
στο μενού εγκατάστασης δές αν η λειτουργεία plug and play είναι ενεργή, πρέπει να είναι ενεργή.:byebye:

vagionline
17-01-10, 03:25
κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ριθμισεων και δες αν ειναι συμβατη με mpeg4 αυτο γιατι η digea παιζει με mpeg4 τα ερτψηφιακα τα βγαζει?αν ναι τοτε δεν ειναι συμβατη.δεσ και μηπως εχουν σταματησει να εκπεμπουν τα καναλια σε αλλη τηλεοραση η δεκτη τα επιασες?και αν θυμαμαι καλα το χρονοδιαγραμμα δε πρεπει ακομα να παιζει σε εσας η digea

leeperik
18-01-10, 20:02
Παλαιότερα έπαιζε τα ψιφιακά,τωρα αν εκπεμπουν ακομη δεν το ξέρω γιατι δεν έχω άλλο δέκτη κ απο φίλους δεν έχουν ούτε αυτοι.

leeperik
18-01-10, 20:30
στο manual γραφει οτι ειναι mpeg2.τα ψηφιακα τωρ εκμπαιμπουν σε mpeg2 ή mpeg4;

Radiometer
18-01-10, 20:48
στο manual γραφει οτι ειναι mpeg2.τα ψηφιακα τωρ εκμπαιμπουν σε mpeg2 ή mpeg4;

τα ψηφιακά της ΕΡΤ ειναι mpeg2
της DIGEA είναι mpeg4

leeperik
18-01-10, 22:06
αρα τα υπολοιπα καναλια (alpha ant1 κτλ) δεν θα χω εικονα,αν ειναι οκ ο δεκτης ,το service δεν το γλυτωνω δηλαδη,τεσπα, ευχαριστω για τις πληροφοριες,
ασχετο με το ολο αλλα οι lcd tv υπαρχει η δυνατοτητα να συνδεθουν με pc και να πειραχτουνε?