Επιστροφή στο Forum : η επισκευη ενος dvd χε χε
east electronics
10-08-09, 12:56
http://www.youtube.com/watch?v=y29ce3Zs7_Q
τελικα το dvd δουλεψε????
ΧΑΧΑΑαχαΑΧαΧΑ
Σαν καινουριο, ουτε χτες ηταν ετσι...
αυτες ειναι επισκευες!!!!!!!!!!! :w00t:
Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσετε αλατόνερο. Είναι πολύ πιο αγώγιμο απο το σκέτο νερό.
πρεπει να δειτε πως επισκευαζω τα δικα μου!:lool: αυτο ειναι ξεσπασμα κανονικοτατο!:lool: τελικα ξαναδουλεψε?:blink::lool::lool::lool:
Την επόμενη φορά να χρησιμοποιήσετε αλατόνερο. Είναι πολύ πιο αγώγιμο απο το σκέτο νερό.
οχι! κατι καλυτερο! βαψτο μπλε κ φουνταρε το στην κοντινοτερη παραλια! θα κανει κ ηχο, μπουρμπουλιθρες διαφορων μεγεθων κλπ κλπ :lool::lool::lool: δν μπορω αλλο!!:lool::lool::lool:
Ελα ρε παιδιά μην δείχτετε τέτοια πράγματα, θα τα δει ο ζανε και μετα άντε να βγάλεις άκρη... :lol:
ΥΓ. ωχ με πρόλαβε :001_tongue:
Ελα ρε παιδιά μην δείχτετε τέτοια πράγματα, θα τα δει ο ζανε και μετα άντε να βγάλεις άκρη... :lol:
ΥΓ. ωχ με πρόλαβε :001_tongue:
η ζανε! γιατι το λες αυτο? ολοι μας λιγο πολυ ξεντεριζουμε ηλεκτρονικες συσκευες (ειδικα οποιοι κανουν αρχη για να γινουν τεχνικοι!)...
east electronics
10-08-09, 16:50
το σκεφτομαι να ανεβασω κι αλλα χα χα χα χα
Ωραια επισκευη θα ερθω να το παρω για ανταλλακτικα.
GSA-ELECTRONIC
10-08-09, 18:06
χαχαχα!!! αυτες ειναι επισκευες!!!:lool::lool::lool:
electrifier
11-08-09, 06:11
Αντί να ρίχνετε νερό στο (πρώην) DVD player, γιατί δεν ενώνετε μερικά πυκνωτάκια παράλληλα πάνω σε δύο σύρματα και να τους δώσετε μερικά "βόλτια"? Μάλιστα μπορείτε να αναμείξετε διάφορες "αντοχές" και όπως θα αυξάνετε την τάση να σκάνε κατά γκρουπάκια (βεγγαλικά ένα πράγμα...).
Υ.Γ. Μετά άμα δείτε τίποτα ανθρώπους με άσπρες μπλούζες μη δώσετε σημασία, καλοκαίρι είναι, φοριέται το λευκό. :001_rolleyes:
Αντί να ρίχνετε νερό στο (πρώην) DVD player, γιατί δεν ενώνετε μερικά πυκνωτάκια παράλληλα πάνω σε δύο σύρματα και να τους δώσετε μερικά "βόλτια"? Μάλιστα μπορείτε να αναμείξετε διάφορες "αντοχές" και όπως θα αυξάνετε την τάση να σκάνε κατά γκρουπάκια (βεγγαλικά ένα πράγμα...).
Υ.Γ. Μετά άμα δείτε τίποτα ανθρώπους με άσπρες μπλούζες μη δώσετε σημασία, καλοκαίρι είναι, φοριέται το λευκό. :001_rolleyes:
τους γιατρους λεει? καλα ρε παιδια αντι να το επισκευασουν το καταστρεφουν (που απορω αν ειχε προβλημα)?:confused1:? μου αρεσει που ειπε ο αλλος θ ανεβασει κ αλλα βιντεο!:blink: η κακοποιηση των μηχανηματων!
YouTube - end of discman part 2 γελαστε μ αυτο
YouTube - girl stepping on panasonic discman η αυτο....:lool::lool::lool::lool:
δεν πιστευω να ειναι το discman, που τοσο καιρο τωρα προσπαθεις να φτιαξεις....:hammer:
δεν πιστευω να ειναι το discman, που τοσο καιρο τωρα προσπαθεις να φτιαξεις....:hammer:
φυσικα οχι!! be cool...
betacord85
13-08-09, 18:03
φυσικα οχι!! be cool...
χα χα χα!!!!!!!δωσε!σαν τους γερους στα μαπετ σοου κανετε!σακη πετα το dvd απτο παραθυρο να ακουσουμε το θορυβο betacord85.....
:lool::lool::lool:δν μπορω αλλο:lool::lool::lool:
Λες και παταγες κατσαριδα, εχουμε ξεφυγει εντελως.
Λες και παταγες κατσαριδα, εχουμε ξεφυγει εντελως.
δν ημουν εγω! ημαρτον ρε σεις!
betacord85
13-08-09, 18:40
δν ημουν εγω! ημαρτον ρε σεις!
που ειναι ο υπευθηνος?????τις βλεπεις τις πατατες?λες και ειναι φωτοτυπια......ομορφουλα συνελθε!!!!!!παμε για κανα μπανιο αυριο?θα πω και στα παιδια να σου φτιαξουν το dvd γρηγορα.....
που ειναι ο υπευθηνος?????τις βλεπεις τις πατατες?λες και ειναι φωτοτυπια......ομορφουλα συνελθε!!!!!!παμε για κανα μπανιο αυριο?θα πω και στα παιδια να σου φτιαξουν το dvd γρηγορα.....
το συνελθε που κολαει και ολο το υπολοιπο ποστ?
Σάκη με πεθανες ρεεεεεεε
:lool::lool::lool:
το σκεφτομαι να ανεβασω κι αλλα χα χα χα χα
Ναι ανέβασε και άλλα !!!!
Saki εσυ είσαι στο video ?
east electronics
21-08-09, 15:26
ναι εγω ....οι βοηθοι μου ....ο συνεταιρος ....ολη η οικογενεια
απο χολυστερινη πως τα πας?:biggrin:
east electronics
21-08-09, 16:10
ουστ !!!! να πατε να μαμηθητε ...... με λετε ΧΟΝΤΡΟ ?????? ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ...... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ .... ΑΠΛΑ ΛΙΓΑΚΙ ΕΥΣΩΜΟΣ
και ένα διαφημιστικό της επιχείρησης :001_smile:
east electronics
21-08-09, 17:27
να εισαι καλα βρε Βαγγελη πολυ καλο γελασα και εγω με την ψυχη μου ..... να δω μηπως μπορω να το κανω avatar:lool::lool::lool:.....:biggrin::biggrin::bi ggrin:
κατα τα αλλα Βαγγελη τι κανεις ????? Διακοπες δεν πηγες ????
όλα καλά saki
και εσύ βλέπω δεν περνάς και άσχημα,
δεν ξέρω ο ιδιοκτήτης του dvd τι κάνει :001_smile:
east electronics
21-08-09, 17:46
ναι και αυτος μια χαρα ειναι χε χε χε