Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Radio Simfonija 1971

aser
02-05-08, 12:55
παιδια μου εδωσαν το συγκεκριμενο ραδιο που βλεπετε στην φωτο το ερωτημα ειναι θα βρω τα ανταλακτικα του η εστω και με μετατροπη για να το ξανα ζωντανεψω ειναι με λυχνιες η λειτουργια του αξιζει τι λετε;

http://langaitis.zenonas-old.radios.fotopic.net/p8949783.html

Panoss
02-05-08, 13:25
Το μόνο που ξέρω είναι ότι σίγουρα αξίζει.
Νομίζω, ότι στο http://www.avsite.gr/vb/index.php θα σου δώσουν όλες τις απαντήσεις. Αυτοί ασχολούνται πολύ με λάμπες.
Πάντως, μη διανοηθείς να το πετάξεις. Αν δεν το θες, ευχαρίστως το παίρνω εγώ.

aser
02-05-08, 13:41
χρονια παλευα να μου το δωσει να το πεταξω τωρα πλακα κανεις;

το μονο που εχασα ηταν τα ηχεια του, τα εδωσε σε εναν αλλον ο μ.....ς.

GREG
02-05-08, 13:50
Πρεπει να εχει 2Χ ΕΛ34 στην εξοδο...

aser
18-05-08, 14:07
Πρεπει να εχει 2Χ ΕΛ34 στην εξοδο... Μεχρι στιγμης δεν εχω δει της λυχνιες που εχει δηλ δεν της εχω βγαλει για να διαβασω ποιες ειναι ο λογος ειναι οτι η ζημια ειναι ποιο πολυ μηχανικη παρα ηλεκτρονικη. Καμια ιδεα πως να αντικαταστησω των σπασμενο διακοπτη (εννοω μεγεθος και σχεδιο) που γυριζει την βελονα του ραδιου ηταν σαπιο και μου εσπασε στα χερια οταν προσπαθουσα να το ξεμπλοκαρω επειδη ειχε σφηνωση με τα χρονια του.

Giannis511
18-05-08, 20:36
Εννοείται πως αξίζει να το κρατήσεις...Ούτε συζήτηση φιλε μου....

Λοιπόν αρχικά απευθύνσου στο e-bay, όπου και κυκλοφοράει πολύ πράμμα απο θέμα ανταλλακτικών, όπως επίσης και για λυχνίες.Αλλιώς με τύχη και προσευχές ίσως κάτι βρεις σε κανα μοναστηράκι, σε καμιά υπαίθρια μάντρα με αντίκες (γύφτους κλπ) η στο σχιστό στο παζάρι όλο και κάτι θα παίζει..

Όταν λες οτι υποφερει απο μηχανικες και ηλεκτρονικές ζημιές, για πες, ίσως κάπου σε βοηθήσω έχω αντιμετωπισει κατι παρομοιο..

GREG
19-05-08, 10:30
Πρεπει να εχει 2Χ ΕΛ34 στην εξοδο... Μεχρι στιγμης δεν εχω δει της λυχνιες που εχει δηλ δεν της εχω βγαλει για να διαβασω ποιες ειναι ο λογος ειναι οτι η ζημια ειναι ποιο πολυ μηχανικη παρα ηλεκτρονικη. Καμια ιδεα πως να αντικαταστησω των σπασμενο διακοπτη (εννοω μεγεθος και σχεδιο) που γυριζει την βελονα του ραδιου ηταν σαπιο και μου εσπασε στα χερια οταν προσπαθουσα να το ξεμπλοκαρω επειδη ειχε σφηνωση με τα χρονια του.

αν η βελονα (με το σπαγγο ) γυριζει...τον σπασμενο διακοπτη
που δεν ειναι διακοπτης....τον αλλαζεις μονο απο αλλο
παλιο ραδιο....ιδιο να βρεις το αποκλειω......

aser
05-09-08, 21:04
μεχρι στιγμης εδω στην γειτονια μου η ηλεκτρονικη δεν δεχονται να το αναλαβουν, υπαρχει κανενας απο εδω μεσα που να δεκτη με μια λογικη τιμη που θα μου κανει. το φερνω εγω σε οποια περιοχη αθηνας ειναι το μαγαζι.

μονο σοβαρες προτασεις και να εχει καποια εμπειρια σε παλια ραδια.

aser
31-10-08, 20:59
Θέλω να ευχαριστησω το μέλος dimdalipis για την υπεροχη δουλεια που εκανε ειδικα στο μερος με τα σπασμενα γραναζια. Σε ευχαριστω πολυ