Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : τηλεοραση Blaupunkt

thanos
14-07-07, 14:00
Εχω μια τηλ Blaupunkt FM-500 28'' πριν καμποσο καιρο εμφανισε προβλημα στον Μ/Σ υψηλης.Την πηγα σε τεχνικο και τον αλλαξε αλλα απο τοτε η εικονα της ειναι μουντη τοσο πολυ ωστε και με σφηστα τα φωτα δυσκολευεσαι να δεις...την ανοιξα και ο μετασχηματιστης μου φανηκε μικρος για 28''....εχει κανεις ιδεα τι γινεται?

GEWKWN
14-07-07, 17:16
"ανεβασε" την φωτηνοτητα...

thanos
14-07-07, 18:03
Εννοειται οτι το κανα...τιποτα

ggr
14-07-07, 18:46
Aνεβασες εννοεις το screen απο τον μετασχηματιστη? Παντως το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να απευθυνθεις στον τεχνικο που την εφτιαξε αφου αυτος φερει ευθυνη, γιατι να παιδευεσαι εσυ?

thanos
14-07-07, 19:05
ναι πειραξα και το screen...ο τεχνικος μου ειπε οτι εχει ''πεσει'' η οθονη και δε γινεται τιποτα τον ρωτησα τι εννουσε αλλα με εγραψε κανονικα.Τελικα πηρα μια καινουρια και ησυχασα αλλα αυτο το ''πεσιμο'' δεν μου καθεται καλα!

electron
14-07-07, 19:17
Συνήθως όταν η οθόνη <<πέφτει>> επιρεάζονται κυρίως τα χρώματά της και όχι η φωτεινότητα,βέβαια αν η τηλεόραση είναι παλιά και ταλαιπωρημένη (πολλές ώρες λειτουργίας), μπορεί να συμβεί κι αυτό που σου είπε,αλλά το θεωρώ λίγο πιο απίθανο.

radioamateur
14-07-07, 23:03
Πότε αγόρασες την τηλεόραση φίλε;Δεν ρίχνεις κανένα phone στη μαμά εταιρεία μήπως και βγάλεις άκρη;

thanos
15-07-07, 14:35
ειναι περιπου δεκαετιας,δεν αξιζει για επισκευη, αλλα μιας και καθομαι ειπα να της ριξω μια ματια.

chip
15-07-07, 22:33
Απλά πράγματα..η οθόνη δεν πέφτει από τη μια μέρα στην άλλη... είναι κάτι που γίνεται σταδιακά....
Άρα αν πριν χαλάσει δεν είχε πέσει η οθόνη δεν μπορεί γυρίζοντας από το μάστορα να έπεσε.... Εμένα μου πάει στο μυαλό οτι δεν βρήκε το σωστό μετασχηματιστή κι έβαλε άλλο μετασχηματιστή ελπίζοντας να δουλέξει οκ.

ice25
15-07-07, 22:47
η οθονη πεφτη σταδιακα.συνη8ος ομος οχι ολα τα χρωματα.εκτος και αν εχουν κηνο νημα για την εκπομπη ηλεκτρονιον.σηνη8ος το νημα αυτο μαζευη "πουρη"και πεφτη η οθονη.τωρα αν εγινε αποτομα και μετα και απο αλλαγη μετασχηματιστη καλλο ειναι να κοιταξης αν μπηκε ο σωστος.μηπος τελικα φταιει το οτι δεν βγαζει σωστες τασεις

thanos
16-07-07, 00:58
Ναι και εγω ετσι πιστευω...να επεσε η οθονη απο τη μια μερα στην αλλη λιγο περιεργο.Αν πετυχω πουθενα κανα μετασχηματιστη θα τον αλλαξω.