Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Θέμα: usb cosmote internet

  1. #11
    Μέλος Το avatar του χρήστη linux
    Όνομα
    Ελένη
    Εγγραφή
    Aug 2015
    Περιοχή
    Κέρκυρα
    Μηνύματα
    73

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του usb stick?
    Είναι το huawei €‹e3531

  2. #12
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Εγγραφή
    May 2014
    Περιοχή
    Κοζάνη
    Μηνύματα
    140

    Προεπιλογή

    Δοκιμασε και τις υπολοιπες usb

    Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. #13
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Εγγραφή
    May 2014
    Περιοχή
    Κοζάνη
    Μηνύματα
    140

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mitsus78 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δοκιμασε και τις υπολοιπες usb

    Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Συγνωμη, τωρα ειδα οτι το δοκιμασες

    Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  4. #14
    Μέλος Το avatar του χρήστη linux
    Όνομα
    Ελένη
    Εγγραφή
    Aug 2015
    Περιοχή
    Κέρκυρα
    Μηνύματα
    73

    Προεπιλογή

    Μέχρι και άλλο δίσκο έβαλα με windows 10 χωρίς drivers αλλά κάνει πάλι τα ίδια.
    Απορώ όμως γιατί σε άλλους υπολογιστές δουλεύει κανονικά ενώ σε αυτό το μηχάνημα ότι και να έχω δοκιμάσει δεν λύνεται το πρόβλημα.

  5. #15
    Μέλος Το avatar του χρήστη manolo
    Όνομα
    Μανόλης
    Εγγραφή
    Mar 2009
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    747

    Προεπιλογή

    Αν το mb είναι 64bit δοκίμασε ένα λειτουργικό για 64bit. Από το Device manager απεγκατέστησε όλους τους drivers, κάνε ένα reboot στο μηχάνημα και αφού έχει ολοκληρώσει πλήρως το startup (όχι πιο πριν), plug in το usb stick και δες τι μηνύματα σου βγάζει.

  6. #16
    Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Εγγραφή
    Apr 2014
    Περιοχή
    Χανιά
    Μηνύματα
    231

    Προεπιλογή

    Συγνώμη που επιμένω,είμαι σχεδόν σίγουρος πώς φταίει το bios , προσπαθώ να βοηθήσω. Ποιο ακριβώς μοντέλο μητρικής έχεις (rev). Και πια ακριβώς έκδοση bios έχεις;

  7. #17
    Μέλος Το avatar του χρήστη linux
    Όνομα
    Ελένη
    Εγγραφή
    Aug 2015
    Περιοχή
    Κέρκυρα
    Μηνύματα
    73

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν το mb είναι 64bit δοκίμασε ένα λειτουργικό για 64bit. Από το Device manager απεγκατέστησε όλους τους drivers, κάνε ένα reboot στο μηχάνημα και αφού έχει ολοκληρώσει πλήρως το startup (όχι πιο πριν), plug in το usb stick και δες τι μηνύματα σου βγάζει.
    Το έχω κάνει, όπως επίσης φορματ χωρίς να έχω περάσει τους drivers το δοκίμασα αλλά πάλι τα ίδια

  8. #18
    Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Εγγραφή
    Dec 2013
    Περιοχή
    πυργος
    Μηνύματα
    267

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik65 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη που επιμένω,είμαι σχεδόν σίγουρος πώς φταίει το bios , προσπαθώ να βοηθήσω. Ποιο ακριβώς μοντέλο μητρικής έχεις (rev). Και πια ακριβώς έκδοση bios έχεις;
    Πες μας εναν λογο που μπορει να φταιει το bios Μανωλη?
    Φιλε μου μπες στον επεξεργαστη μητρωου (regedit) και κανε αναζητηση για οτιδηποτε αφορα το usb stick σου π.χ. huawei €ή ‹e3531 και πες μας αν βρισκει κατι?

  9. #19
    Μέλος Το avatar του χρήστη linux
    Όνομα
    Ελένη
    Εγγραφή
    Aug 2015
    Περιοχή
    Κέρκυρα
    Μηνύματα
    73

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maik65 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη που επιμένω,είμαι σχεδόν σίγουρος πώς φταίει το bios , προσπαθώ να βοηθήσω. Ποιο ακριβώς μοντέλο μητρικής έχεις (rev). Και πια ακριβώς έκδοση bios έχεις;
    Είναι Rev. 1.0 και έχει έκδοση bios 2.4

  10. #20
    Μέλος Το avatar του χρήστη linux
    Όνομα
    Ελένη
    Εγγραφή
    Aug 2015
    Περιοχή
    Κέρκυρα
    Μηνύματα
    73

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από qazwsx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες μας εναν λογο που μπορει να φταιει το bios Μανωλη?
    Φιλε μου μπες στον επεξεργαστη μητρωου (regedit) και κανε αναζητηση για οτιδηποτε αφορα το usb stick σου π.χ. huawei €ή ‹e3531 και πες μας αν βρισκει κατι?
    Το βρίσκει αλλά δεν μπορεί να εκκινήσει τη συσκευή έχω ανεβάσει φωτογραφία από την αρχή του post μου εδώ. Έχει εγκαταστήσει και το πρόγραμμα Mobile Broadband HL Service.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. Δύο Συνδέσεις Internet Ταυτόχρονα (Balancing)
    By linux in forum Πομποδέκτες & Κεραίες
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-16, 08:31
  2. [Τηλεόραση LG] USB Hub
    By zaharias13 in forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-03-16, 07:30
  3. [Σκληρός Δίσκος] USB
    By jounior_m in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-11-15, 01:01
  4. [Φορητός Η/Υ] HP Compac nc 6220 και σύνδεση στο Internet
    By pts. in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-14, 23:11
  5. usb
    By mauroukos13 in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-01-12, 10:23

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας