Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Turbo-x TXV320 Δεν ανάβει

  1. #1
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Εγγραφή
    Oct 2009
    Περιοχή
    Περιστέρι
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή Turbo-x TXV320 Δεν ανάβει

    Καλησπερα Φιλοι!

    Εχω μια Turbo-x 32" η Οποια εδω και καιρο ειχε ενα θεματακι... αργουσε να αναψει... δλδ πατουσες το πληκτρο στο χειρηστιριο και αναβοσβηνε το λεντακι μπορει και 2-3 λεπτα (ενω κανονικα αναβοσβηνε 2-3 φορες και αναβε ) και με τον καιρο αυτο γινοταν ολο και χειροτερα... καποιες φορες μετα απο 4-5 λεπτα προσπαθειας αναβε για 1 δευτερο και εσβηνε παλι... πλεον δεν ανοιγει ποτε παρα μονο αναβοσβηνει το λεντακι...

    Την ανοιξα για να δω για τπτ πυκνωτες αλλα φαινοται ολοι οκ...
    Βρηκα και ενα σχεδιο της πλακετας τ τροφοδοτικου αλλα δεν μπορω να το διαβασω για να τσεκαρω τις τασεις...

    Μερικες φωτο:
    Τροφοδοτικο vestel 17ips11 r4:
    IMG_20160214_202224.jpg
    και το σχεδιο του :vestel_17ips11-11.jpg
    http://elektrotanya.com/vestel_17ips11-r2.pdf/download.html

    IMG_20160214_202241.jpg



    Καθε βοηθεια δεκτη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bahamut21 : 15-02-16 στις 21:22 Αιτία: φωτογραφιες

  2. #2
    Μέλος
    Όνομα
    .
    Εγγραφή
    Jan 2009
    Περιοχή
    .
    Μηνύματα
    1.023

    Προεπιλογή

    θέλει αναβάθμιση, γράψε το serial number η ανέβασε φωτογραφία και δες ποιά main φοράει 17mb62.82,95?

  3. #3
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Εγγραφή
    Oct 2009
    Περιοχή
    Περιστέρι
    Μηνύματα
    21

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    θέλει αναβάθμιση, γράψε το serial number η ανέβασε φωτογραφία και δες ποιά main φοράει 17mb62.82,95?
    H main board ειναι η 17mb82 καθως εψαχνα για αναβαθμιση οπως προτεινες βρηκα ενα βιντεακι στο οποιο υπαρχει ακριβως το ιδιο προβλημα και η λυση του βημα βημα το οποιο βοηθησε πολυ και εκανα την αναβαθμιση χωρις να παγωσω τα τσιπακια κτλπ, μονο Core update και πλεον ανοιγει παλι κανονικα

    Ευχαριστω για ακομη μια φορα για την αμμεση βοηθεια!!!

  4. #4
    Νέο Μέλος Το avatar του χρήστη Antonisjr
    Εγγραφή
    Jun 2004
    Περιοχή
    Βέροια
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Καλησπέρα σε όλους,

    Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω την ίδια τηλεόραση.

    Δουλεύει για 1 λεπτό και μετά σβήνει το backlight ενώ έχω ήχο κανονικά.
    Η τάση των LED πέφτει από 60V στα 30V.

    Υ.Γ.
    Έκανα και την αναβάθμιση αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.

    Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ!

  5. #5
    Μέλος Το avatar του χρήστη georged30
    Όνομα
    Γιωργος
    Εγγραφή
    Sep 2010
    Περιοχή
    Ν Χαλκηδονα
    Μηνύματα
    95

    Προεπιλογή

    Κάποια από τα led του φωτισμού έχουν χαλάσει καλύτερα είναι να αλλάξεις όλες τις λεπτοταινίες του φωτισμού.

  6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον georged30 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    Antonisjr (05-12-17)

  7. #6
    Νέο Μέλος Το avatar του χρήστη Antonisjr
    Εγγραφή
    Jun 2004
    Περιοχή
    Βέροια
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Ευχαριστώ για την απάντηση.

    Έχω ανοίξει την οθόνη και έχω τσεκάρει τα led με led tester.
    Ανάβουν όλα.!

    Η κάθε λεντοταινία ξεχωριστά τραβάει 30v και οι δυο μαζί 60v.

    Επίσης αν την κλείσω και την ανοίξω αμέσως, δουλεύει πάλι για κανένα λεπτό. Μετά σκοτάδι..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Antonisjr : 05-12-17 στις 22:01

  8. #7
    Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Εγγραφή
    Jun 2011
    Περιοχή
    γιαννιτσα
    Μηνύματα
    194

    Προεπιλογή

    μερικες φορες οι ταινειες δεν κανουν καλη επαφη στο σημειο που κουμπωνουν στο καθετο πλακετακι

    γεφυρωσε με καλωδια τις ακρες απο τις ταινειες με το καθετο πλακετακι για να εισαι σιγουρος οτι δεν χανεις στις επαφες

    αααα και δυστυχως το οτι αναβουν με το led tester δεν σημαινει οτι ειναι και οκ ολα τα led

    το tester δεν λεω καλο ειναι αλλα δεινει λιγο ρευμα....και ισως στο λιγο ρευμα να παιζουν οκ......στο πολυ ομως να εχουν θεμα

  9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον freecom για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    Antonisjr (06-12-17)

  10. #8
    Νέο Μέλος Το avatar του χρήστη Antonisjr
    Εγγραφή
    Jun 2004
    Περιοχή
    Βέροια
    Μηνύματα
    3

    Προεπιλογή

    Update!

    Το πρόβλημα λύθηκε αντικαθιστώντας το IC MP3394S LED Driver στο τροφοδοτικό.

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

  11. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Antonisjr για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    katmadas (06-12-17)

Παρόμοια Θέματα

  1. [Φορητός Η/Υ] Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ LAPTOP TURBO-X ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
    By gstar in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-15, 14:07
  2. [Φορητός Η/Υ] Acer 5920g Δεν ανάβει παρότι ανάβει το μπλε led της παροχής ρεύματος!!
    By kostasrs in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-15, 18:44
  3. [Φορητός Η/Υ] Turbo-X δεν ανοιγει..!!
    By midakos in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-14, 16:34
  4. [Φορητός Η/Υ] Δεν ξεκιναει λαπτοπ turbo x
    By ΝΙΚΟΣ63 in forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-13, 15:59
  5. [Τηλεόραση Sony] sony kv-36hq100e Πότε ανάβει και πότε δεν ανάβει αλλά το λαμπάκι ανταποκρίνεται
    By ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ in forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-01-13, 10:58

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας