υπουργός είσαι και υπογράφεις;
θα φύγει όμως η ΤιΒι γιατί ο καλός Γιώργος θα την φτιάξει!
υπουργός είσαι και υπογράφεις;
θα φύγει όμως η ΤιΒι γιατί ο καλός Γιώργος θα την φτιάξει!
δεν είμαι τίποτα απλώς βλέπω τι γίνεται και λέω απο εμπειρία
μακάρι να την φτιάξει αλλά βλέπω οτι ψάχνετε λάθος, σε λάθος σημείο αυτά τα τροφοδοτικά έχουν μια αρχή στην επισκευή αν δεν έχεις βασικές γνώσεις δεν κάνεις τίποτα το κάνεις αντικατάσταση και τελειώνεις
πάρε παράδειγμα πόσες βλάβες απο τέτοια τροφοδοτικά έχουν επισκευαστεί απο μη τεχνικούς ένα δύο ή κανένα; εδώ στο φόρουμ.
ξοδεύετε χρόνο και χρήμα
αλλά το καταλαβαίνω είναι η χαρά της επισκευής επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος σε χαιρετώ τα λέμε
Δεν πειραζει.. Καλη καρδια.
Ειναι απο μαγαζι που εχουνε δυο.Σε καποια στιγμη χαλασαν και οι δυο με διαφορα τριων ημερων(Υποθετω την φαγανε απο καμμια υπερταση).
Η μια ειχε βραχυκυκλωμενα μοσφετ στο πρωτευων και την εφτιαξα.Οποτε αφου τωρα βολευονται πιστευω μπορουν να περιμενουν,αν βιαζονται μπορουν να παρουν αλλη.Δεν νομιζω να αξιζει να αλλαχτει δινοντας μονο για το τροφοδοτικο 70 ευρω.
Μετα τι γινεται;Εγω δεν θα παρω τιποτα;Με 250 ευρω πλεον παιρνεις ολοκληρη τηλεοραση και με εγγυηση..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOUN : 22-07-14 στις 18:52
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Λοιπον..
Το ολοκληρωμενο εχει αρκετο καιρο που ηρθε, το αλλαξα αλλα δεν ειχε καμμια διαφορα.
Τελικα μπορεσα να βρω το τροφοδοτικο ολοκληρο σε καλη τιμη,το παρηγγειλα και μου ηρθε σημερα.
Το αλλαξα και η τηλεοραση δουλευει μια χαρα..
Ηθικο διδαγμα:Για να μην ζαλιζω αλλη φορα τον φιλο UV και τους υπολοιπους,θα κανω εναν ελεγχο τους ημιαγωγους ισχυος και αν τους βρω ενταξει θα κοιταω για τροφοδοτικο ολοκληρο γιατι οι γνωσεις μου ειναι πολυ λιγες για να το ψαξω παραπερα..
Κρίμα!![]()
Τι αλλο να πω,εβαλα αλλο τροφοδοτικο..
τίποτα μέχρι να γράψω είχες ήδη απαντήσει
Δεν αξιζει κιολας την ταλαιπωρια Νικο για <40 ευρω που το πηρα ολοκληρο(αν και μεταχειρισμενο)