Σε οτι αφορα τη βρυση το να χμηλωσεις την πιεση δεν ειναι μονιμη λυση ειναι μονο για δοκιμη.Για τον σωληνα τωρα οτι και να βαλεις δεν θα εχει αποτελεσμα.
Σε οτι αφορα τη βρυση το να χμηλωσεις την πιεση δεν ειναι μονιμη λυση ειναι μονο για δοκιμη.Για τον σωληνα τωρα οτι και να βαλεις δεν θα εχει αποτελεσμα.
Ναι εβαλα βαλβιδα εμποριου. Ομως να σου πω την σειρα των βλαβων να μου πεις αν συνδεονται.
1. Περιστασιακα χαμηλη σταθμη νερου και συμπληρωνα χειροκινητα
2. Παυση πληρωσης με νερο- αλλαγη βαλβιδας με εμποριου.
3. Μονιμα χαμηλη σταθμη νερου πλεον- ελεγχος απο τεχνικο , αλλαγη αεροπαγιδας - το προβλημα παραμενει και λεει ειναι ολα οκ.
Να προσπαθησω να παρω μια βαλβιδα οριτζιναλ λοιπον? Η τιμη της ειναι καπως τσουχτερη 25 ευρω βλεπω στον επισημο καταλογο της Bosch (δεν ειναι πολλα για να λυσω οριστικα την βλαβη μου προς θεου, ομως επειδη παω δοκιμαστικα και πιθανον να μην φταιει αυτη)
Ναι υπαρχει σχεση μεταξυ των βλαβων.Η original βαλβιδα εχει ενσωματομενο μιοτηρα πιεσης ο οποιος πολλες φορες χαλαει σταδιακα.Οταν χαμηλωσες την πιεση ειδες διαφορα?
Καταρχην δεν φτυνω εσας εδω που βοηθατε χωρις καποιο οφελος , φτυνω τον τεχνικο που πηρε τα λεφτα και δεν πηρε πρεφα τι βλαβη εχει, και τωρα ψαχνω να το φτιαξω εγω.
Σακη απο την μεση και κατω ο σωληνας χτυπαει ασχημα, δεν μπορεσα να το αφησω να κανει ετσι. Απο την μεση και πανω η πιεση επανηλθε σε υψηλο επιπεδο και εκοψε παλι νωρις. Παντως κατα το γεμισμα νερου ακουω εντονο χαρχαλεμα του νερου απο την πλευρα του πρεσοστατη κατι που δεν εκανε παλια.
Κανε ξανα τη δοκιμη,ο σωληνας δεν πειραζει που χτηπαει δεν θα παθει τιποτα με λιγες δοκιμες δεν θα το αφησεις ετσι για παντα.Το χαρχαλεμα που ακους πιστευω ειναι απο την πολυ πιεση και δεν πρεπει να ακουγεται ετσι
Λοιπον, μετα απο πολλες δοκιμες και επειδη δεν γινοταν να κοπαναει ετσι κουνιοταν ολο το πλυντηριο, σκεφτηκα να παιζω με την βανα on-off κατα την πληρωση ωστε να κοψω τυχον φουσκωμα νερων στον πρεσσοστατη. Τελικα ετσι πηρε το σωστο νερο και ξεκινησε κανονικα η πλυση σαν καινουριο.
Επειτα ελυσα την ιμιτασιον βαλβιδα και εβαλα την προβληματικη γνησια και δουλευε αριστα με εμφανη λιγοτερη πιεση και απολυτα ομαλο γεμισμα. Σε οτι ειπες ειχες δικιο και ευχαριστω πολυ.. Τελικα θα παω να αγορασω απο την Bosch αυριο την γνησια να την βαλω πανω γιατι θα ξεκινησει παλι τα κολπα της. Οσο για το μαγαζι στην Αθηνα που διαφημιζεται ως εξειδικευμενο με χρονια εμπειριας στο σερβις δεν εχω λογια. Ακομη και μετα απο εντονη επισημανση μου οτι δεν λειτουργει οπως πρεπει , και 4 πηγαινε-ελα στο μαγαζι, δεν πηραν μυρωδια τιποτα. Κριμα γιατι κατι τετοιοι αμαυρωνουν τους σωστους.
Τωρα το ερωτημα ειναι το εξης, γιατι πουλανε βαλβιδες γενικης χρησης με τοσο κακη λειτουργια? Ο μειωτηρας εδω οπως ειδα παιζει καθοριστικο ρολο στην λειτουργια του πλυντηριου. Σε ψαξιμο στο νετ δεν βρισκω καθολου γνησια περα απο την αντιπροσωπεια, ολες που πουλανε τα μαγαζια για αυτο το μοντελο βαση E-nr ειναι ολες ιμιτασιον.
Να υποθεσω οτι ο ενσωματωμενος μειωτηρας πιεσης ειναι αυτο το εξαρτηματακι στο ρουξουνι της γνησιας βαλβιδας(δεξια)?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannos88 : 12-05-16 στις 04:29
Ναι αυτος ειναι ο μειωτηρας.Οσον αφορα τις βαλβιδες του εμποριου δεν ειναι κακης ποιοτητας απλος ειναι ακαταληλες για αυτο το πλυντηριο και μερικα αλλα.Το προβλημα ειναι με τους εμπορους γιατι απλα δεν γνωριζουν πολλες λεπτομεριες.
Για το service που το πηγες ας μην τους κατηγορουμε γιατι απλα κανεις δεν τα ξερει ολα,οσο ζουμε μαθαινουμε.
@κυριακιδης σε ευχαριστω για αναλυτικη απαντηση. Θα κατσω μεσα στο σ/κ να κοιταξω αυτα που μου ειπες και να δω αν ειναι τα πτερυγια του μοτερ χαλασμενα πως θα καταφερω να το λυσω. Μαλλον τελικα ποιο ευκολο θαναι να παλεψω με τον Τζακ νορις.
Γιατί επιμένεις ότι έχει πρόβλημα στο μοτέρ?Λοιπον, μετα απο πολλες δοκιμες και επειδη δεν γινοταν να κοπαναει ετσι κουνιοταν ολο το πλυντηριο, σκεφτηκα να παιζω με την βανα on-off κατα την πληρωση ωστε να κοψω τυχον φουσκωμα νερων στον πρεσσοστατη. Τελικα ετσι πηρε το σωστο νερο και ξεκινησε κανονικα η πλυση σαν καινουριο.
Νομίζω στο #18 σου δώσανε την λύση αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα