το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?
το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?
oκ Kωστα ευχαριστώ!!!
φιλε πριν βάλεις την ψήκτρα λειστό όλο πάρε ένα πινέλο και καθάρισε το pc, με φύσημα δεν κανεις απόλυτος τίποτα και το pc έχει μπόλικο πράμα μέσα ούτε αυτά που είχαμε στα εργοτάξια δεν είχανε τόσο χώμα μέσα
..καλημέρα σας τι ? τόσο πολύ σκόνη έχει ακόμα ? πάω να το κάνω βίδες όλο να το γυαλίσω!!! ευχαριστώ Αρη για την παρατηρήσει σου να ξέρεις μου κάνει καλό...
λοιπόν βάζω την διαδικασία μπας και χρειαστεί κάποιος να την δει που δεν ξέρει και καλά για καθαρισμό του κομπιούτερ ,φυσικά εάν είμαι κάπου λάθος διορθωστεμαι μην κάνει και ο άλλος το ίδιο λάθος...ξεκινάω ...
1) αφού βγάλαμε όλα τα εξωτερικά καλώδια ξεκινάμε πρώτα να βγάλουμε όλα τα εσωτερικά καλώδια .....
2) στην συνέχεια βγάζουμε όλες της συσκευές από την μητρική π.χ. dcd-hdd-κάρτα γραφικών...κ.λ.π....
3) τα εργαλεία που θα χρειαστούμε...ένα πινέλο,μια σκούπα ηλεκτρική ,και προαιρετικά εάν υπάρχει και ένας αερογραφος...
4) ξεκινάμε τον καθαρισμό με το πινέλο και την ηλεκτρική σκούπα,προσεκτικά να μην μας ρουφήξει κάνα καλώδιο...να υπάρχει κάποια απόσταση...
5) αφού τελειώσαμε με το καθάρισμα του εσωτερικού χώρου σειρά τώρα έχει η φανα του επεξεργαστή,βγάζουμε πρώτα το φις της φανας από την μητρική..
6)ξεκουμπώνουμε προσεκτικά την φανα από τον επεξεργαστή ...
συνέχεια σε λίγο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis47 : 23-07-15 στις 14:05
7) με ένα μαλακό πανί η εάν δεν έχετε με μπαμπάκι καθαρίζουμε την θερμοκολλα καλά και από την φανα και από τον επεξεργαστή...![]()
στην συνέχεια καθαρίζουμε την φανα του επεξεργαστή καλά,(εδώ χρειαζόμαστε ένας αερογραφος η μια πηγή αέρα για να καθαριστή καλά) με την ηλεκτρικη σκουπα και το πινελο ...
..μετά καθαρίζουμε και όσες φανες έχουμε στο κομπιούτερ μας...
..
![]()
καλά έγιναν ...σαλάτα...τέλος πάντων...συνεχίζω...πάω να ανεβάσω φώτο και στο τέλος μου βγάζει ένα κόκκινα θαυμαστικό...
τοποθετούμε την φανα προσεχτικά τόσο όσο να έχει σφίξει καλά να μην κουνιέται...στην συνέχεια βάζουμε το φις στην μητρική ...
10) ξεκινάμε να βάλουμε όλα τα καλώδια στην θέση τους.....
11)καθαρίζουμε την κάρτα γραφικών και αυτή καλά ,η οποίες άλλες κάρτες έχουμε...και της τοποθετούμε.....
![]()
τέλος κλείνουμε το κουτί βάζουμε τα εξωτερικά καλώδια..
για της μνήμες δεν ανέφερα τίποτα γιατί δεν της έβγαλα καθόλου της φύσηξα με τον αέρα όπως ήταν....εσείς μα θέλετε μπορείτε να της βγάλετε να της καθαρίσετε...
************************************************** ************************************************** ********************************************
το αποτελεσμα ?
μετά 5λεπτα θερμοκρασία επεξεργαστή......και μετά 30 λεπτά παιχνιδιού που σε αυτό το παιχνίδι δεν πέρναγαν ούτε 5 λεπτά και σφύριζε ο επεξεργαστής...τώρα ? μια χαρα ολα!!!...
************************************************** ************************************************** ********************
Υ.Γ. θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την βοήθεια τους στο θέμα μου ,πραγματικά χωρίς εσάς δεν νομίζω να έβρισκα τόσο άμεσα λύση...ευχαριστώ!!!!
και τώρα....χώστε!!!