Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 86

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mixalis47 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το τροφοδοτικό μου είναι 700w φτάνει για τα 130w που θέλει η ψήκτρα και το σύστημα μου ?
    Δεν θέλει 130watt η ψήκτρα... προφανώς ο άγγελος εννοεί την κατανάλωση του επεξεργαστή η οποία ήταν τόση και πριν την ψήκτρα. Τα 700 watt που έχεις είναι μια χαρά...

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

oκ Kωστα ευχαριστώ!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Περιστέρι

Προεπιλογή

φιλε πριν βάλεις την ψήκτρα λειστό όλο πάρε ένα πινέλο και καθάρισε το pc, με φύσημα δεν κανεις απόλυτος τίποτα και το pc έχει μπόλικο πράμα μέσα ούτε αυτά που είχαμε στα εργοτάξια δεν είχανε τόσο χώμα μέσα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

..καλημέρα σας τι ? τόσο πολύ σκόνη έχει ακόμα ? πάω να το κάνω βίδες όλο να το γυαλίσω!!! ευχαριστώ Αρη για την παρατηρήσει σου να ξέρεις μου κάνει καλό...

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

λοιπόν βάζω την διαδικασία μπας και χρειαστεί κάποιος να την δει που δεν ξέρει και καλά για καθαρισμό του κομπιούτερ ,φυσικά εάν είμαι κάπου λάθος διορθωστεμαι μην κάνει και ο άλλος το ίδιο λάθος...ξεκινάω ...
    1) αφού βγάλαμε όλα τα εξωτερικά καλώδια ξεκινάμε πρώτα να βγάλουμε όλα τα εσωτερικά καλώδια .....
    2) στην συνέχεια βγάζουμε όλες της συσκευές από την μητρική π.χ. dcd-hdd-κάρτα γραφικών...κ.λ.π....
    3) τα εργαλεία που θα χρειαστούμε...ένα πινέλο,μια σκούπα ηλεκτρική ,και προαιρετικά εάν υπάρχει και ένας αερογραφος...
    4) ξεκινάμε τον καθαρισμό με το πινέλο και την ηλεκτρική σκούπα,προσεκτικά να μην μας ρουφήξει κάνα καλώδιο...να υπάρχει κάποια απόσταση...
    5) αφού τελειώσαμε με το καθάρισμα του εσωτερικού χώρου σειρά τώρα έχει η φανα του επεξεργαστή,βγάζουμε πρώτα το φις της φανας από την μητρική..
    6)ξεκουμπώνουμε προσεκτικά την φανα από τον επεξεργαστή ...
    συνέχεια σε λίγο...
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis47 : 23-07-15 στις 14:05

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

7) με ένα μαλακό πανί η εάν δεν έχετε με μπαμπάκι καθαρίζουμε την θερμοκολλα καλά και από την φανα και από τον επεξεργαστή...
    στην συνέχεια καθαρίζουμε την φανα του επεξεργαστή καλά,(εδώ χρειαζόμαστε ένας αερογραφος η μια πηγή αέρα για να καθαριστή καλά) με την ηλεκτρικη σκουπα και το πινελο .....μετά καθαρίζουμε και όσες φανες έχουμε στο κομπιούτερ μας.....

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

αφού τελειώσουμε με τον καθαρισμό γενικά ξεκινάμε να το ξανά μοντάρουμε το κομπιούτερ μας....
    9) ξεκινάμε με την φανα του επεξεργαστή...βάζουμε θερμοπαστα στον επεξεργαστή λίγο...και την απλώνουμε τόσο όσο να μην βγει εκτός από τον επεξεργαστή ..........

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

καλά έγιναν ...σαλάτα...τέλος πάντων...συνεχίζω...πάω να ανεβάσω φώτο και στο τέλος μου βγάζει ένα κόκκινα θαυμαστικό...
    τοποθετούμε την φανα προσεχτικά τόσο όσο να έχει σφίξει καλά να μην κουνιέται...στην συνέχεια βάζουμε το φις στην μητρική ...

10) ξεκινάμε να βάλουμε όλα τα καλώδια στην θέση τους.....
    11)καθαρίζουμε την κάρτα γραφικών και αυτή καλά ,η οποίες άλλες κάρτες έχουμε...και της τοποθετούμε.....

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Σαλαμίνα

Προεπιλογή

τέλος κλείνουμε το κουτί βάζουμε τα εξωτερικά καλώδια..
    για της μνήμες δεν ανέφερα τίποτα γιατί δεν της έβγαλα καθόλου της φύσηξα με τον αέρα όπως ήταν....εσείς μα θέλετε μπορείτε να της βγάλετε να της καθαρίσετε...
    ************************************************** ************************************************** ********************************************
    το αποτελεσμα ?
    μετά 5λεπτα θερμοκρασία επεξεργαστή......και μετά 30 λεπτά παιχνιδιού που σε αυτό το παιχνίδι δεν πέρναγαν ούτε 5 λεπτά και σφύριζε ο επεξεργαστής...τώρα ? μια χαρα ολα!!!...
    ************************************************** ************************************************** ********************
    Υ.Γ. θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για την βοήθεια τους στο θέμα μου ,πραγματικά χωρίς εσάς δεν νομίζω να έβρισκα τόσο άμεσα λύση...ευχαριστώ!!!!
    και τώρα....χώστε!!!

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Intel DX58SO
    από age80 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-15, 11:05
  2. [Σταθερός Η/Υ] intel nuc και ηχεια 5.1 προβλημα
    από aris285 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-14, 06:54