Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 55
    Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από John87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν έκανα μέτρηση απο χθες το μεσημέρι ένα 24ωρο, όλα κλειστά, μόνο ψυγείο μου βγάζει 10 κιλοβατόρες 24ωρο που σημαίνει 1200 κιλοβατόρες το τετράμηνο ΜΟΝΟ απο το ψυγείο. Που να έβαζα κουζίνα, κλιματιστικό υπολογιστή τηλεόραση. Γιαυτό μου πήγε 2.800 κιλοβατόρες...
    Κάνω δοκιμή τώρα, θα βγάλω το ψυγείο και θα περιμένω μερικές ώρες να δω εαν τρέχει το ίδιο.
    Θα δοκιμάσω το ίδιο με θερμοσίφωνο, κλιματισμό και θα βγάλω συμπέρασμα.
    Κάηκε η γενική ασφάλεια στον πίνακα του σπιτιού, άλλαξα μια φορά, και μετά απο μια βδομάδα ξανα κάηκε... Με κλιματισμό ανοιχτό. Το θεώρησα τυχαίο αλλά μετά τον λογαριασμό τα ψάχνω όλα αυτά, κάποιο νόημα θα έχουν.

Η δοκιμή που λες τα πάντα κλειστά αλλά με τον γενικό ανοιχτό; Γιατί δοκίμασα να κατεβάσω τελείως τον γενικό και δεν γύριζε το ρολόι που πάει να πει διαρροή δεν υπάρχει.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μόλις έκανα μέτρηση. Μια ώρα όλα κλειστά να δουλεύει μόνο το ψυγείο κατανάλωση μισή κιλοβατόρα την ώρα. 12 κιλοβατόρες το 24ωρο μόνο για το ψυγείο;;; ΠΩς σας φαίνεται; Και υποτείθεται είναι Α++.

Πάντως όντως ακούγονται υπερβολικά αυτά τα νούμερα ...

Το avatar του χρήστη diony
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

εδώ γράφει μέση Ετήσια κατανάλωση (Kwh) : 227

http://www.electrofox.gr/index.php?t...26actv%3Dprice
    Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Η ενέργεια δεν χάνεται, αλλάζει μορφή. Με τόση ενέργεια να καταναλώνεις, θα πρέπει να είναι φούρνος ο χώρος γύρω από το πρόβλημα (είτε είναι στη συσκευή, είτε αλλού στην εγκατάσταση σου) λόγω χαμηλής απόδοσης. Η υπερθέρμανση αυτή, είναι από μόνη της ένδειξη της συσκευής με τη βλάβη ή του τμήματος της εγκατάστασης με βλάβη.
    Κάλεσε ηλεκτρολόγο διότι εφόσον έχει πέσει επανειλημμένα ασφάλεια και έχεις τόσο μεγάλες καταναλώσεις, έχεις σοβαρό θέμα στην εγκατάσταση και δεν αποκλείεται να κινδυνεύεις από φωτιά.

Το avatar του χρήστη Googlis
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Επαρχία/Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γιάννη από την όμορφη Ναύπακτο, επ ουδενί δεν νομίζω να ευθύνεται το ψυγείο σου. Ακόμη και αν δούλευε ασταμάτητα.
    Μάλλον κάτι έχει γίνει με την μέτρηση από την ΔΕΔΗΕ με αποτέλεσμα να σου χρεώσουν μαζεμένες καταναλώσεις που μάλλον θα είχες κάνει κατά το παρελθόν.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ναύπακτος

Προεπιλογή

Λοιπόν το ενδεχόμενο να έβαλε η ΔΕΗ μαζεμένες κιλοβατόρες το αποκλείω διότι. Μέτρησα ένα 24ωρο μόνο με ψυγείο και τηλεόραση όπου τις 9 ώρες έλειπα στη δουλειά και ήτσν όλα κλειστά, κολιταξα το ρολόι και κατανάλωσα 20 kwh;;;;;; 20 σε ένα 24ωρο!!!

Έκανα λοιπόν και το άλλο έβγαλα τα πάντα απο τη πρίζα αλλά με ανοιχτό τον γενικό πήγα στο ρολόι και η ροδέλα γύριζε πάλι, όχι πολύ αλλλα γύριζε... Μια πλήρη περιστροφή μέσα σε 5 λεπτά.... Είναι φυσιολογικό ή δεν θα έπρεπε να γυρίζει καθόλου; Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να έχει θέμα το δίκτυο του σπιτιου με αποτέλεσμα να καταναλώνουν όλα πολύ περισσότερο.

Ένα άλλο που παρατήρησα και θέλω να επισημάνω... Μετά απο μερικές μέρες λειτουργίας το ψυγείο άρχισε να κάνει αυξημένο θόρυβο και δουλεύει συνέχεια 30 λεπτά δουλεύει 30 σταματάει και πάλι απο την αρχή όλη μέρα το ίδιο πράγμα. Ακόμη και αν δεν ανολιξω καθόλου μα καθόλου όλη μέρα το ψυγείο. Μήπως αν το δίκτυο έχει πρόβλημα δημιουργεί κ στο ψυγείο; Μήπως ξέρω γω μετατρέπει την ενέργεια σε θόρυβο όπως έγραψαν και πιο πάνω;;;

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πάρε στα σοβαρά το #13.
    Πιθανότατα δεν έχεις θέμα υπερβολικής κατανάλωσης, αλλά χαλασμένου μετρητή. Για να το τσεκάρεις, δες το #5.
    Εν ολίγοις, με το θερμοσίφωνα κρύο, κατέβασε όλες τις άλλες ασφάλειες και άναψε το θερμοσίφωνα για μισή ώρα ακριβώς, και δες τί έγραψε σε αυτό το μισάωρο ο μετρητής.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

καλεσε την δεη για να σου κανουν αξιοπιστα ελεγχο του μετρητη σου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ναύπακτος

Προεπιλογή

Ο ηλεκτρολόγος ακόμη δε με κάλεσε τον περιμένω υποτείθεται σήμερα και μετά είχα σκοπό να πάω στη Δεή. Πήρα όμως τηλέφωνο και μου είπαν πρέπει να κάνω πρώτα αίτηση κ θα έρθει για έλεγχο μετά απο ένα μήνα. Μέχρι τότε θα έχω πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά μου. Ήδη απο την 1η Μαρτίου έχει γράψει ο μετρητής 400 κιλοβατόρες. Με μία ώρα κλιματιστικό τη μέρα ψυγείο κ τηλεόραση. Είναι εξωπραγματικά τα ποσά.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

παρε παλι τηλ στην δεη και πες τους οτι κατι εχει παθει ο μετρητης και δεν γραφει τιποτα!! θα ερθουν τρεχοντας!!

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Πριν απο 2,5 χρόνια-το καλοκαιρι του 2012-είχα υποψιαστεί κι εγω κατι τέτοιο. Όσον αφορά τη ΔΕΗ τώρα στο γραφείο που ρώτησα επειδη υποψιαζόμουν τον μετρητή, η απάντηση του υπεύθυνου ήταν ότι μπορουμε να ερθουμε -νομιζω μου ειχε πει ότι πρέπει να κανω αιτηση αλλα δεν ειμαι σίγουρος-και σε περίπτωση που διαπιστώσουν πρόβλημα στο μετρητή θα τον αλλάξουν χωρίς καμια χρέωση. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρεωθώ 50 ευρώ για την επισκεψη.Για την ιστορία δεν εγινε τίποτα τελικά. Αυτά για να ξέρετε....
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-02-15, 02:05
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-15, 13:55
  3. [Κλιματιστικό Hitachi] πρόβλημα με καινούριο κλιματιστικό
    από alexandros o mikros στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-14, 03:19
  4. [Bosch] Βλάβη σε ψυγειοκαταψύκτη Bosch