Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KGN49H70/O8

Γειά σας.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.Έχω ένα ψυγείο bosch kgn49h70 no frost.Το έχω 5 χρόνια και στο πάνω μέρος της κατάψυξης πιάνει πάγο με αποτέλεσμα να μη δουλεύει η συντήρηση.Μιλώντας με έναν ψυκτικό μου είπε κατά 95τοις εκατό φταίει η θερμική ασφάλεια.Την παράγγειλα και την άλλαξα ύστερα από 48 ώρες και λιώνοντας ο πάγος.Ύστερα από 10 μέρες πάλι το ίδιο.Διαβάζοντας εδώ άλλαξα και το αισθητήριο.Δουλεύοντας τώρα 15 μέρες και μετρώντας συνεχώς πάνω κάτω με θερμόμετρο βλέπω ότι δουλεύει όταν φτάνει περίπου στους 12 βαθμούς στο πάνω ράφι με ρύθμιση στους 4 βαθμούς στη συντήρηση ενώ στην κατάψυξη πιάνει μείον 24 βαθμούς με ρύθμιση στούς μείον 18.Βλέπω ότι δουλεύοντας είναι ζεστό το μπροστινό μέρος ανάμεσα στις δύο πόρτες που σημαίνει ότι δουλεύει η αντίσταση.Παλιά έκανε κρακ κράκ συνήθως το βράδυ.Βλέπω επίσης ότι δεν βγάζει νερό πίσω. Έχει 4 φίσες πίσω.Μία για αντίσταση μία για θερμοασφάλεια μία για την αντίσταση και μια για το μοτέρ.Παρακαλώ μια βοήθεια.Ευχαριστώ.

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου το πρόβλημα σου βρίσκεται στην πίσω πλακέτα του ψυγείου.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το οτι ζεσταινει αναμεσα στις πορτες ειναι απο το περιμετρικο κυκλωμα και οχι απο καποια αντισταση.Βγαλε το κατω συρταρι της καταψυξης και δες αν εχει πιασει παγο στο πατωμα.Αν εχει πιασει εχεις προβλημα με την πλαστικη οροφη της καταψυξης.Αν δεν εχει πιασει κανε εναν ελεγχο στο ηλεκτρικο κλαπε που βρισκεται στο πατωμα της συντηρησης και πισω απο την φρουτολεκανη μεσα απο το καλυμα του αεραγωγου.Σε πολλες περιπτωσεις πιανει παγο και δεν μπορει να ανοιξει για να περασει ο αερας απο την καταψυξη στη συντηρηση με αποτελεσμα να δουλευει η καταψυξη και οχι η συντηρηση.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Σάκη μόλις τώρα έλεγξα πάτωμα κατάψυξης και το κάλυμα του αεραγωγού ειναι εντάξει. Το κλαπέ είναι ανοικτό και χωρίς πάγο.Τι μπορεί να συμβαίνει.Έχω πετάξει ένα σωρό τρόφιμα.Ευχαριστώ.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Θερμοασφαλεια και αισθητηριο ειπες οτι αλαξες.Αν επιασε παλι παγο στο στοιχειο κανε εικοσητετραωρη αποψυξη, μετρα την αντισταση,δες αν δουλευει καλα ο ανεμηστηρας και αν κλεινωντας οι πορτες πιεζουν τους διακοπτες πορτας ωστε να δουλεψει ο ανεμηστηρας.Αν μετα την αποψυξη δουλευει καλα για καποιες μερες τοτε σηγουρα υπαρχει προβλημα με την αυτοματη αποψυξη και λογικα η βλαβη εφοσον ολα τα παραπανω ειναι ενταξει και δεν κανεις κατι λαθος πανω στους ελεγχους ειναι στην πλακετα.Μια αλλη βλαβη που βγαζουν αυτα τα ψυγεια ειναι οτι τα νερα της αποψυξης δεν φευγουν και μαζευονται στην φτερωτη του ανεμηστηρα με αποτελεσμα αφου παγωσουν να φρακαρει η φτερωτη και να μην ανεβαζει τον αερα στην συντηρηση

Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

στην πλακέτα είναι η βλάβη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Φίλε μου που βρίσκεται αυτή η πλακέτα και πόσο περίπου κοστίζει.Ευχαριστώ.

Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου δεν ξέρω πόσο κοστίζει εγώ μόνο επισκευές κάνω.Η πλακέτα βρίσκεται στο πάνω μέρος του ψυγείου στην πρόσοψη ή στο πίσω μέρος του ψυγείου.

Μέλος
    Όνομα
    Λουκάς
    Περιοχή
    Λιβαδειά

Προεπιλογή

αν δεν κανει αποψυξη (το κρακ κρακ) πρεπει να δεις αντισταση και θερμοασφαλεια, αν η θερμοασφαλεια ξανακαεικε, τοτε αλλαζεις το αισθητηριο του στοιχειου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    γιαννης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Εικόνα2372.jpgΕικόνα2374.jpgΦίλε έχει μια πλακέτα 6χ6εκατοστα περιπου διπλα στο μοτερ με δυο φισες.Δεν μπορεσα να βρω άλλη.Ευχαριστω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lada1978 : 23-01-17 στις 19:49

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] ψυγειο BOSCH
    από antxor στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-15, 22:44
  2. [Bosch] Ψυγειο Bosch σταματαει να λειτουργει
    από athos231 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-13, 21:25
  3. Απαντήσεις: 3